Retour aux résultats

Scoop: Maison à vendre à Brasschaat avec 4 chambres

Grotlei 5, 2930 Brasschaat
Classe énergétique BEPCB
205
477
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ontdek deze prachtige, rustig gelegen woning, ideaal voor gezinnen die comfort en bereikbaarheid waarderen. Gelegen op wandelafstand van scholen en winkels, en vlot bereikbaar via nabijgelegen invalswegen, biedt deze woning alles wat u zoekt.

De woning is net volledig gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en moderne technieken. Dit betekent dat bijna alles nieuw is: van de stijlvolle vloeren tot de energiezuinige installaties. U kunt direct genieten van een instapklare woning zonder zorgen over renovaties of onderhoud.

Bij binnenkomst verwelkomt de stijlvolle inkomhal u, met een gastentoilet voor extra gemak. De ruime, lichtrijke woonkamer is perfect om te ontspannen en gaat naadloos over in de moderne open keuken, uitgerust met alle nodige toestellen. Deze woning beschikt over maar liefst vier ruime slaapkamers, een praktische bureauruimte en twee smaakvolle badkamers, aangevuld met een extra toilet.

De woning is uitgerust met rolluiken en moderne LED-verlichting voor een eigentijdse uitstraling. Buiten geniet u van een verzorgde, zuidgerichte tuin met een gezellig terras en een houten tuinhuis. Daarnaast biedt de ruime garage met achterliggende wasplaats voldoende opbergruimte.

Ontdek onze woning vanuit jouw zetel! Maak gebruik van onze virtuele rondleiding en ervaar de ruimte en sfeer als nooit tevoren.
Kortom, een perfect afgewerkte woning die comfort, stijl en praktische voordelen combineert. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek uw nieuwe thuis!

Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv
KI in aanvraag

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
1.730 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
205 m²

Terrain

Surface de la parcelle
477 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
2
Nombre de toilettes
2

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
169
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240608-0003268300-RES-1

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Grotlei 5, 2930 Brasschaat
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle