Appartement à vendre à Brasschaat avec 2 chambres

84
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
OPENDEURDAG: Zaterdag 21 september 11u - 13u.
Dit prachtige appartement, gelegen op de Donksesteenweg 55 te Brasschaat, verwelkomt u met zijn hedendaagse stijl en uitstekende afwerking. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.
Bij binnenkomst beschikt het appartement over een gastentoilet in de inkomhal. De lichtrijke en ruime woonkamer (23m²) sluit mooi aan bij de open keuken. De volledig ingerichte open keuken (13m²) is een droom voor elke kookliefhebber, met hoogwaardige toestellen, voldoende kastruimte en een elegant ontwerp. Er bevinden zich twee comfortabele slaapkamers (14m²-13m²), elk met voldoende ruimte voor een bed en kasten. De moderne badkamer (5m²) is voorzien van een inloopdouche, lavabo met spiegel en badkamermeubel. 
Dankzij de recente renovatie is dit appartement volledig instapklaar, met hoogwaardige afwerkingen en moderne voorzieningen die voldoen aan de hedendaagse levensstijl. Bovendien is de ligging op de Donksesteenweg uiterst gunstig, met nabijheid van winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van alles wat Brasschaat te bieden heeft. Het appartement beschikt ook over een garagebox achter het gebouw.
Mis deze kans niet om te wonen in dit prachtige en comfortabele appartement. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van dit appartement!

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
84 m²

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
15 m²; 11 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Ascenseur
Non
Piscine
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
156
Double vitrage
Oui
Certificat d’inspection de l’électricité
Oui, conforme

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Localité
Donksesteenweg 55, 2930 Brasschaat
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle