Maison à vendre à Brasschaat avec 2 chambres

Classe énergétique CEPCC
135
198
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ontdek deze prachtige, instapklare en compleet gerenoveerde woning, perfect voor gezinnen en starters die op zoek zijn naar comfort en stijl!
Welkom thuis! Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een stijlvolle inkomhal met een handig gastentoilet. Vanuit hier leidt de weg naar een gezellige woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van knusse avonden. De ruime leefkeuken is een waar pareltje. Voorzien van moderne apparatuur, ruimte en een handige schuifdeur die direct toegang geeft tot de buitenruimte, is deze keuken ideaal voor zowel dagelijkse maaltijden als feestelijke diners.
Stap naar buiten en ontdek de uitnodigende tuin, een perfecte plek voor zomerse barbecues of een rustig moment met een boek. De tuin is bovendien voorzien van een charmant tuinhuis, ideaal voor extra opslag, hobbyruimte of een chill moment onder de overkapping.
De luxe badkamer biedt het beste van beide werelden met een verfrissende douche en een heerlijk ligbad, perfect voor een ontspannen bad na een drukke dag.
Via de trap naar de eerste verdieping, hier bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met veel lichtinval. Maar dat is nog niet alles! De zolderkamer biedt extra ruimte die u naar wens kunt inrichten, bijvoorbeeld als extra slaapkamer, dressing, thuiskantoor of speelkamer.
Deze woning is met zorg en oog voor detail afgewerkt, waardoor u direct kunt intrekken zonder enige zorgen. Meer info? www.Walls.be. EPC: 246 kWh/m². P-score:A, G-score:A. Sted. info in aanvraag.

Finances

Revenu cadastral
413 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
135 m²

Terrain

Surface de la parcelle
198 m²
Jardin
Oui
Surface jardin
102 m²

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Terrasse
Oui

Confort

Raccordement électrique
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
246
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
0002976249-RES-1

Urbanisme

G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Zone à risque d'inondation
Pas situé dans une zone inondable
Localité
de Borrekenslei 186, 2930 Brasschaat
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle