Maison à vendre à Brasschaat avec 4 chambres

Classe énergétique AEPCA
647
5.137
4
3
Description

Onder architectuur van de bekende architect Dieter Vander Velpen is deze uitgepuurde villa, gebouwd door villabouw Sels: voorzien van de meest exclusieve materialen en hoogwaardige afwerking. 

Een streling voor het oog en een thuis om tot rust te komen.

De bouwheer wenste dat  de charme van een villa met klassiek exterieur met het comfort van een hedendaags interieur gecombineerd werden.  Sels Villabouw ging die uitdaging aan en creëerde, in nauwe samenspraak met de opdrachtgever en (interieur)architect Dieter Vandervelpen, een woning die oud en nieuw deed versmelten tot een uniek geheel. Dankzij de grote mate van verbondenheid tussen de woongedeelten en tussen de tuin en het huis is het een prachtige alsook warme woonomgeving geworden.

Het interieur kenmerkt zich door strakke en duidelijke lijnen, typerend voor de 21e eeuw en voor Dieter van der Velden, de designer die tekende voor de inrichting en veel van de meubelen, waaronder ook de eettafel in de keuken alsook het bureau bv..

De tuin van deze prachtige villa met klassiek exterieur is hoe dan ook steeds dichtbij. Het kantoor van de eigenaar wordt slechts door hoge ramen en een schuifdeur gescheiden van het grasveld. Dat loopt over in perken en bosschages, zodat er een natuurlijke overgang is van het aangelegde naar het meer natuurlijke en bosrijke deel van de tuin. Ook vanuit de ruime keuken is er direct toegang tot het overdekte terras.

Het  resultaat maakt dat er een rustgevende, somptueus en internationaal tijdloos hotelgevoel is gecreëerd.

Op vlak van comfort en technieken kreeg de villa een volledige make-over en werd zo klaargestoomd voor nog vele decennia van zorgeloze bewoning.

De eigenaar houdt ervan vrienden en familie te ontvangen, in deze zin is de  inrichting en indeling optimaal.  Graag vertoevende in de keuken en culinair zeer onderlegd zijnde, maakt dat voor de keuken een belangrijke rol weggelegd is. 

Nieuwsgierig?  contacteer ons op: brasschaat@deboerenpartners.be of +32 3 653.01.01

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non
Revenu cadastral
7.556 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
647 m²

Terrain

Surface de la parcelle
5.137 m²
Affectation urbanistique
Parc résidentiel
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
38 m²; 15 m²; 16 m²; 37 m²
Surface du dressing
27 m²

Confort

Climatisation
Oui
Domotique
Oui
Parlophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
67
Classe énergétique
A
Numéro du rapport PEB
11008-G-OMV_2018048105/EP18602/A001/D01/SD001

Urbanisme

Destination bâtiment
Privé - unifamilial
Intimation en justice
Non
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle