Maison à vendre à Schoten avec 4 chambres

BEPCB
444
1.550
4
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Riante woning (440 m²) op een perceel van 1550 m² in Schoten.

 

Het pand is gelegen in Koningshof, een groene buurt waar rust en privacy gegarandeerd zijn. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst … m² staat er hier een zee aan ruimte ter beschikking, wat maakt dat de woning uitermate geschikt is voor grote gezinnen. Ieder kan hier genieten van zijn eigen plekje, terwijl het in de leefruimte heerlijk is om samen te vertoeven.

 

De woning heeft een solide basisconstructie, bestaat uit hoogwaardige materialen en is doorheen de jaren mooi onderhouden, wat maakt dat ze tot op heden in uitstekende staat verkeert. Dak en muren zijn goed geïsoleerd en de ramen beschikken over dubbele beglazing in hout, wat zorgt voor een gunstige EPC-score B (154). Het dak is geïsoleerd met glaswol en ook alle spouwmuren zijn geïsoleerd. Een prima pand met een prima opbouw!

 

Reeds bij binnenkomst voel je de ruimtelijkheid van de woning. Een riante inkomhal verwelkomt je en je jassen hang je meteen weg in de ingemaakte vestiairekast. Ook is er een apart gastentoilet aanwezig. Links heb je een eerste slaapkamer van maar liefst 32 m² met aanpalende dressing en badkamer (18 m²) met jacuzzi, bidet, douchecabine, dubbele lavabo en wc. De leefruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 51 m² en waar je ook kijkt, je wordt omgeven door groen. De leefkeuken (23 m²) is eveneens een fantastische ruimte door de ramen in veranda-stijl. Ze is uitgerust met een elektrisch kookvuur, dampkap, dubbele spoelbak, ingebouwde vaatwasser, frigo, combi-oven en microgolfoven en ook is er airconditioning geïnstalleerd.

 

Op de bovenverdieping situeren zich de overige 2 slaapkamers van 22 m² en 31 m², elk met eigen badkamer. Ook is er nog extra ruimte van maar liefst 40 m² aanwezig, die een waaier aan mogelijkheden biedt.

 

De woning is gelegen op een groen perceel van 1550 m². Het zwembad is verwarmd en vergund, heerlijke zwempartijen gegarandeerd! Tot slot beschikt het pand nog over een dubbele inpandige garage met automatische poorten.

 

Droom jij van wonen in het groen in een oase van rust? Mis deze kans niet!  Bewoonbare opp. 440 m² ref.: bruto vloeropp. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Finances

Informations cadastrales
0195/00Y006
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
444 m²

Terrain

Surface de la parcelle
1.550 m²
Affectation urbanistique
Parc résidentiel
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
3
Type de cuisine
Cuisine entièrement aménagée

Énergie

Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240911-0003369276-RES-1
Type de vitrage
Double vitrage

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Erikadreef 13, 2900 Schoten
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle