Terrain à vendre à Schoten

341
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Deze prachtige bouwgrond biedt de perfecte gelegenheid om je droomhuis te realiseren in een rustige en gezinsvriendelijke omgeving. Gelegen in een welvarende woonwijk, biedt deze ruime kavel van ongeveer 341 vierkante meter alle mogelijkheden om een comfortabele en stijlvolle gesloten bebouwing te creëren.

De bouwgrond is ideaal gelegen in een aangename buurt doch nabij het centrum van Schoten. Tegelijkertijd bent u dicht bij alle voorzieningen die u nodig hebt, zoals scholen, winkels, restaurants, en op korte afstand van invalswegen. Het perceel verbreedt naar de achterzijde waardoor u extra kan genieten van een ruimere tuin.

De bouwgrond is geschikt voor een gesloten bebouwing naar keuze, waarbij je de vrijheid hebt om je eigen architecturale visie te realiseren. Met de juiste vergunningen kun je hier een modern of traditioneel huis bouwen, afhankelijk van uw smaak en behoeften.

De toekomstige eengezinswoning woning kan volgende bouwzone omvatten:
- gelijkvloerse bouwdiepte van 17 meter
- verdieping 1 bouwdiepte van 13 meter
- verdieping 2 bouwdiepte van 9 meter
De kroonlijsthoogte, dakhelling en nokhoogte zullen 6,5 meter bedragen en de nokhoogte 11 meter en dient aan te sluiten met de naaste buur. 

Indien u interesse heeft in dit perceel kan u steeds onze makelaar Dimitry contacteren via dimitry@copandi.be of +32 493 37 27 43.

BIJZONDERHEDEN:
✅ Gesloten bebouwing
✅ Korte afstand van centrum Schoten
✅ Aangename wijk

Bâtiment

Type de propriété
Terrain
Sous-type
Terrain à bâtir

Terrain

Surface de la parcelle
341 m²
Profondeur de la parcelle
40 m

Urbanisme

Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Schotenhofdreef 41, 2900 Schoten
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle