Maison à vendre à Schoten avec 4 chambres

Classe énergétique CEPCC
280
2.001
4
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Gelegen op een rustige en residentiële locatie in een doodlopende villawijk, bevindt zich deze instapklare villa  op ca. 2001 m².
Locatie, rust en privacy zijn enkele troeven van deze villa die volledig gerenoveerd werd in 2019.

Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiairekast (plaatsen huislift eventueel mogelijk). Enerzijds is er toegang tot de leefruimte, anderzijds tot de leefkeuken. De Leefruimte is ingedeeld in een salon met grote O.H., verhoogde zithoek/bureau/... en een eetkamer. De leefkeuken is uitgevoerd in duurzame materialen (eik en natuursteen) en uitgerust met een ontbijthoek, koffiecorner, aanrecht in L-vorm voorzien van inductievuur, dampkap, combi-stoomoven, combi-oven, vaatwasmachine, ijskast, dubbele spoelbak en quooker. 
Grenzend aan de keuken is er een gelijkvloerse kamer/bureau/tv-kamer/speelkamer. Deze kamer is eveneens toegankelijk via de waskeuken met aparte ingang. De waskeuken is voorzien van aanrecht met spoelbak, extra ijskast/diepvries en ingemaakte kasten. De vroegere garage is omgebouwd naar een ruime huisvestiaire met kastenwand.

Verdieping: ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers: ruime hoofdslaapkamer open tot in de nok met ingemaakte kasten en badkamer ensuite (ligbad met lage instap, dubb. lavabo en inloopdouche, slpk. 2 met douchekamer, slaapkamer 3 met bergkast (vroegere douchekamer - leidingen nog aanwezig), slaapkamer 4 met aparte dressing en douchekamer ensuite. Via de hal is de geïsoleerde zolder bereikbaar.

Het terras en de tuin zijn zuid - zuid west georiënteerd en genieten alleen maar privacy. Het overdekt terras is voorzien van een O.H./BBQ.

Bijzonderheden: quasi complete renovatie dat het als "zo goed als nieuw" kan omschreven worden, renovatie van o.a. dak, ramen, loodgieterij, verwarming (HR-top), thermostatische kranen, elektriciteit, bezetting (muren volledig afgekapt), isolatie dak, isolatie kruipruimte/vloerisolatie, nieuwe keuken, nieuwe badkamers, ingemaakte kasten, overal vliegenhorren, achteraan is er een te renoveren zwembad aanwezig.
EPC 246 kWh/m² = label C (bij isoleren spouw gaat men naar label B) - UC 2984368 - elektr. conform - alarm. Vg-Wp-Vv-Gvkr-Gmo.

Finances

Revenu cadastral
3.569 €
Surface cadastrale
2.000 m²

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
280 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.001 m²
Affectation urbanistique
Parc résidentiel
Orientation jardin
Sud

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
3
Bureau
Oui

Confort

Vidéophone
Oui
Ascenseur
Non
Alarme
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
246
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20230908-0002984368-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle