Maison à vendre à Schoten avec 4 chambres

Classe énergétique CEPCC
347
2.355
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ontdek deze schitterende villa, gelegen in het groene en begeerde Schotenhof.

Indeling: Gelijkvloers:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met stijlvolle kerkdalvloer. De hal biedt toegang tot een ruime bureauruimte aan de ene kant, en een vestiaire en gastentoilet aan de andere kant. Vanuit de hal loopt u door naar een sfeervolle woonkamer met oude eiken vloer en een open gashaard. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer, eveneens voorzien van de authentieke eiken vloer.

De ruime en volledig geïnstalleerde (eet)keuken van het merk SieMatic is voorzien van een arduinen vloer en hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, combi micro/oven, combi oven/stoomoven, vaatwasmachine en een koelkast. Dubbele openslaande deuren leiden naar het zonnige zuidterras. Aangrenzend vindt u een praktische bergkamer met ingemaakte kast, een uitgietbak en een deur naar het terras.

Eerste verdieping:
De trap leidt naar de nachthal, die toegang biedt tot de Masterbedroom met een ensuite badkamer. Deze is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, inloopdouche, ligbad, toilet, bidet en handdoekdroger. Daarnaast beschikt de Masterbedroom over een aparte dressing. Verder zijn er drie ruime slaapkamers die elk een gevoel van privacy bieden, een douchekamer met lavabomeubel, douche en handdoekdroger en een apart toilet met handenwasser.

Tweede verdieping:
Een ruime afgewerkte zolder van 70m², bereikbaar via een uittrektrap, biedt extra opslagruimte of mogelijkheden voor verdere uitbreiding.

Extra’s:
Deze woning beschikt over een carport voor drie wagens met aparte bergingen, een kelder van 30m² en een kruipkelder die zich onder de hele woning uitstrekt.

Positieve aspecten:
De villa is gelegen in een groene en serene omgeving, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn, wat het dagelijkse leven vergemakkelijkt.

Wilt u deze unieke woning zelf ervaren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.
 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
478 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
347 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.355 m²
Affectation urbanistique
Parc résidentiel

Aménagement

Nombre de chambres
4
Dressing
Oui
Nombre de salles de bain
2

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
269
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240605-0003272092-RES-1

Urbanisme

Permis de lotissement
Oui
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Alfons Servaislei 57, 2900 Schoten
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle