Maison à vendre à Malines avec 3 chambres

173
178
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Welkom bij project “Watertorenstraat”, een duurzaam nieuwbouwproject gelegen in het rustige Muizen. Dit project biedt 23 duurzaam ontworpen woningen die comfort en moderniteit combineren in een veilige en rustige omgeving op een steenworp van het bruisende Mechelen. 

Elke woning is gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit en energie-efficiëntie. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp, waardoor een duurzame leefomgeving wordt verzekerd. 

Deze woningen zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van actieve gezinnen, met ruime & lichte leefruimtes, moderne keukens en privétuinen met een achteruitgang. Elke woning beschikt tevens over 3 slaapkamers, een dressing en een ruime badkamer.  

Gelegen in een vredige wijk met winkels om de hoek en de Grote Markt van Mechelen op slechts 3 km afstand, biedt project Watertoren het ideale decor voor uw gezinsleven. 

De ruwbouw van de woningen werd reeds opgetrokken, afwerkingskeuzes zijn nog mogelijk naar eigen smaak en stijl volgens het lastenboek. Zo maakt u van deze nieuwbouw al op korte termijn uw nieuwe thuis. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plan uw afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website!

Finances

Ventes sous régime de TVA
Oui
En construction
Oui

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
172,8 m²

Terrain

Surface de la parcelle
178,4 m²
Orientation jardin
Sud-est

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
14,27 m²; 12,49 m²; 11,72 m²
Type de salle de bain
Tout confort disponible

Énergie

Type de chauffage
Pompe à chaleur
Localité
Watertorenstraat, 2800 Malines
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle