Maison à vendre à Malines avec 3 chambres

175
404
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Interesse? Plan zelf online je bezoek in via deze link.
Vragen? Neem contact op met Roeland Hilderson via roeland@copandi.be of via +32 495 19 30 82


Te koop: charmante half open bebouwing op een werkelijk fantastische locatie in de gewilde wijk Kauwendaal. Deze degelijke en ruime woning uit 1965 biedt een overvloed aan potentieel en wacht op een nieuwe eigenaar die bereid is om de nodige renovatiewerken uit te voeren en de woning om te toveren tot een droomhuis.

De woning bevindt zich aan het einde van een doodlopende straat, waardoor je hier kunt genieten van ultieme privacy en rust. De achtertuin grenst direct aan het prachtige natuurdomein Kauwendaal, waardoor je dagelijks kunt genieten van een groene en serene omgeving. Ideaal voor natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en veilige leefomgeving.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers word je verwelkomd in een ruime en lichtrijke leefruimte, perfect voor gezellige familiebijeenkomsten en ontspanning. De leefruimte sluit naadloos aan op de functionele keuken, waar je met een beetje liefde en aandacht een moderne en stijlvolle keuken kunt creëren. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een gezellige veranda, die een prachtige overgang vormt tussen binnen en buiten, ideaal voor zomerse dagen en avonden. Daarnaast is er een gastentoilet en een extra ruimte die flexibel inzetbaar is als bureau, berging of hobbyruimte, afhankelijk van jouw behoeften.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, beide met voldoende ruimte voor kasten en opbergmogelijkheden. Daarnaast is er een kleinere kamer, perfect als kinderkamer of thuiskantoor. De badkamer biedt mogelijkheden voor modernisering en kan worden omgetoverd tot een luxueuze ruimte voor ultieme ontspanning.


De zolder is momenteel bereikbaar via een valtrap, maar met een oppervlakte van maar liefst 50 vierkante meter biedt deze ruimte talloze mogelijkheden. Je kunt de zolder ombouwen tot één grote master bedroom met en-suite badkamer, of twee extra slaapkamers creëren, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.


Achteraan de tuin bevindt zich een handige garage, die bereikbaar is via de weg naast de woning. Deze extra opslag- en parkeerruimte is een groot pluspunt voor gezinnen die extra ruimte nodig hebben.


Kortom, deze woning biedt een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een rustig gelegen thuis met enorm veel potentieel. De combinatie van de fantastische locatie, de ruime indeling en de mogelijkheden voor renovatie maken dit een buitenkans. Mis deze kans niet en kom snel een kijkje nemen om de vele mogelijkheden van deze woning zelf te ervaren. Je toekomstige droomhuis wacht op jou in de idyllische wijk Kauwendaal!


BIJZONDERHEDEN:

✅ Fantastische ligging naast natuurdomein Kauwendaal
✅ Half-open bebouwing
✅ Veel daglicht
✅ Ruime zolder

Finances

Revenu cadastral
889 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
175 m²

Terrain

Surface de la parcelle
404 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
16 m²; 16 m²; 51 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Ascenseur
Non
Piscine
Non
Raccordement à l’eau
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
472
Numéro du rapport PEB
20240312-0003174076-RES-1
Date d’expiration PEB
12-03-2034

Urbanisme

Destination bâtiment
Privé - unifamilial
Intimation en justice
Non
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Localité
Duivenstraat 73, 2800 Malines
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle