Maison à vendre à Malines avec 3 chambres

Classe énergétique CEPCC
130
120
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Prachtige Instapklare Stadswoning in het Hart van Mechelen

 

Deze ruime, instapklare woning werd nieuw gebouwd in 2004 en biedt een perfecte mix van comfort en moderniteit. Dankzij het uitstekende onderhoud en de logische, praktische indeling voelt u zich hier meteen thuis. Gelegen in het hart van Mechelen, geniet u van de nabijheid van de levendige binnenstad, terwijl u toch kunt profiteren van rust en privacy. De woning zelf ligt in een autoluwe doodlopende straat.

 

Indeling:

Bij binnenkomst via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet en vestiaire, betreedt u de ruime leef- en eetruimte. Deze ruimte biedt een prachtig uitzicht op de achterliggende tuin. Een centrale trap zorgt voor een subtiele afscheiding tussen de eet- en leefruimte, waardoor er toch een open en verbonden gevoel blijft bestaan. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met tal val van opbergkasten en toestellen. In de keuken zelf is een granieten eettafel voorzien waaraan je gezellig samen kan eten.Via een schuifraam bereikt u de volledig omheinde en aangelegde tuin, waar u elke dag kunt genieten van de buitenlucht.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met een charmante mezzanine. De mezzanine geeft toegang tot een prachtig dakterras met uitzicht op de iconische Sint-Romboutstoren een droom voor elke Mechelaar! Daarnaast zijn er nog twee extra slaapkamers op deze verdieping, evenals een badkamer met bad/douche en een lavabo. Tevens is er nog een aparte bergruimte voorzien met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

 

Deze woning is een unieke kans voor mensen die willen genieten van het stadsleven zonder in te boeten aan sereniteit en ruimte. Het is ideaal als gezinswoning of starterswoning en spreekt dan ook een breed publiek aan.

 

Omgeving:

De woning is gelegen in een bruisende buurt in het centrum van Mechelen. Het station van Mechelen en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Bovendien is de E19 snel bereikbaar. De omgeving biedt een breed scala aan voorzieningen zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, en speel-, sport-, en recreatiefaciliteiten, allemaal op wandelafstand.

 

Finances

Revenu cadastral
801 €
Informations cadastrales
0446/00H000

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
130 m²

Terrain

Surface de la parcelle
120 m²

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisine
Partiellement installé

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
228
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20200707-0002291599-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Localité
Hoogstraatje 2 B, 2800 Malines
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle