Retour aux résultats

Scoop: Maison à vendre à Geel avec 3 chambres

Classe énergétique AEPCA
112
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Welkom in deze gloednieuwe woning in het bruisende Geel! Deze moderne woning combineert het comfort van een ruime woning met het gemak van stadsleven. 
Gelegen in het hart van Geel, geniet u van alle voordelen van het stadsleven. Winkels, scholen, restaurants en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandelafstand, terwijl u thuis kunt genieten van rust en privacy.

De ruime woonkamer op de benedenverdieping heeft een moderne open indeling en is overgoten met natuurlijk licht. Dankzij de grote ramen kijkt u uit op uw eigen tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Hier vindt u alle ruimte voor gezellige avonden of ontspannen momenten met het gezin.
De stijlvolle open keuken is volledig uitgerust met moderne inbouwapparatuur en biedt alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Het strakke ontwerp en praktische indeling maken koken een plezier, of u nu een snelle hap klaarmaakt of een uitgebreid diner organiseert.

Geniet van uw eigen tuin, perfect voor een ontspannen kopje koffie in de ochtend, barbecue-avonden met vrienden of een veilige speelruimte voor kinderen. Deze groene oase biedt u de rust van buitenleven in het hart van de stad.

De woning beschikt over drie ruime en lichtrijke slaapkamers, ideaal voor een gezin, gasten of een thuiskantoor. Elke slaapkamer biedt het comfort en de rust die u nodig heeft om optimaal te ontspannen.
De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en hoogwaardige afwerkingen. Hier kunt u zich ontspannen en verfrissen in stijl. Daarnaast is er een apart gastentoilet aanwezig voor extra comfort.

Uw auto staat altijd veilig en droog op de ondergrondse parkeerplaats. Geen zorgen meer over parkeerplek zoeken in de stad!

Aarzel niet en maak meteen uw afspraak om dit aangenaam appartement te komen bezichtigen!

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
112 m²

Terrain

Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
10 m²; 9 m²; 7,5 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
65
Classe énergétique
A
Double vitrage
Oui
Localité
Meuldersplein 16 4, 2440 Geel
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle