Maison à vendre à Geel avec 4 chambres

Classe énergétique BEPCB
272
733
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Ideale gezinswoning met 3 tot 4 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers, bureau / praktijk en schitterende tuin op een perceel van 733m². De woning werd zeer praktisch ingericht en is ideaal gelegen in een rustige, zeer kindvriendelijke buurt waar enkel plaatselijk verkeer komt, en toch dicht bij alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Zeer energiezuinig met een EPC-score van 180 kWh/m²/jaar (B label). 

Indeling: 
Gelijkvloerse verdieping: 
Bij het betreden van de woning komt u binnen in een stijlvolle inkomhal met een gastentoilet. Rechts van de hal bevindt zich een flexibele ruimte die momenteel als bureau dienstdoet, maar eenvoudig kan worden omgevormd tot een slaapkamer met een ensuite badkamer, uitgerust met een ruime inloopdouche en een modern badkamermeubel. De lichte en ruime woonkamer, voorzien van een gezellige houthaard, profiteert van overvloedig natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Deze ruimte vloeit moeiteloos over in de leefkeuken, die uitkijkt op een prachtig aangelegde tuin met zicht op een natuurgebied. De keuken biedt veel opbergruimte dankzij de vele kasten en een aangrenzende praktische berging. Daarnaast is er op de gelijkvloerse verdieping een handige wasplaats, compleet met ingebouwde kasten en aansluitingen voor wasmachine en droogkast, gelegen naast de keuken.

Eerste verdieping: 
Via de trappenhal bereikt u de eerste verdieping, waar zich drie ruime slaapkamers bevinden. Daarnaast is er een royale badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Op deze verdieping vindt u ook een apart toilet en een praktische bergruimte, waar de technische installaties netjes zijn weggewerkt.

Zolder/kelder:
Via een vlizotrap bereikt u de zolderverdieping. Deze trap kan eenvoudig vervangen worden door een vaste trap, waardoor de zolder een volwaardige extra verdieping wordt. Tot slot is de gehele woning uitgerust met een kruipruimte, waarvan de toegang zich in de garage bevindt.

Buitengebeuren/garage:
De woning geniet van een prachtige zuidwestelijke oriëntatie, waardoor u de hele dag door kunt profiteren van optimale lichtinval. De tuin is volledig omheind en smaakvol aangelegd, inclusief een verwarmd zwembad, poolhouse en tuinhuis. De achterliggende weilanden zijn ingekleurd als natuurgebied, wat zorgt voor een adembenemend uitzicht over de velden. Bovendien biedt de woning ruime parkeermogelijkheden dankzij de carport, diverse staanplaatsen en een garage, die is uitgerust met praktische ingemaakte kasten en een dubbele spoelbak.

Bijzonderheden: 
- Energiezuinige woning: EPC label: B
- Zonnepanelen 22 stuks
- EK conform
- Elektrische zonnescreens + rolluiken
- Alarmsysteem 
- Volledige kruipruimte
- Regenwaterput 5 000 L
- Verwarmd zwembad NIEUW 2020

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: https://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4569

Finances

Revenu cadastral
1.514 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
272 m²

Terrain

Surface de la parcelle
733 m²
Jardin
Oui
Orientation jardin
Sud-ouest

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
2
Type de salles de bain
Tout confort disponible; Douche

Confort

Ascenseur
Non
Alarme
Oui
Piscine
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
180
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240901-0003357636-RES-1

Urbanisme

Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Westerhoeven 12, 2440 Geel
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle