Maison à vendre à Mol avec 4 chambres

Classe énergétique CEPCC
260
4.465
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ruime villa nabij Mol op een perceel van maar liefst 4.465 m² met o.a. 4 slpk, 2 badkamers, dubbele garage en prachtig aangelegde tuin. Erg rustig gelegen aan de rand van natuurreservaat Gompels Broek en de Scheppelijke nete en vlakbij de Zuiderring. Zeer goed onderhouden. Net geen EPC Label B (204 kWh/m² Label C).

Ligging:
Erg rustig gelegen, aan de rand van agrarisch gebied en het natuurreservaat Gompels Broek en de scheppelijke nete met vlotte verbinding naar de omliggende dorpen en steden dankzij de Zuiderring.  

Indeling: -1: kruipkelder. 0: inkomhal, toilet, bureau/slaapkamer, badkamer, zithoek, leefruimte, keuken, bijkeuken, berging - zij inkom. +1: slpk 1, dressing, badkamer, slpk 2 en 3. +2: zolderverdieping. Buiten: dubbele garage, terras, tuin, weide. 

Beschrijving: Bij het binnenkomen in de inkomhal is er meteen verbinding tot de aparte bureauruimte/slaapkamer en aansluitende badkamer met groot bad en lavabo, het gastentoilet alsook de leefruimte. Deze is zeer doordacht ingedeeld in een aparte zithoek achteraan met gezellige gashaard, en een ruime eetkamer die zich vlakbij de keuken bevindt. Deze ruimtes hebben allemaal zicht op de prachtige tuin. Vanuit de eetruimte bereik je de volledig ingerichte keuken, waarlangs je toegang hebt tot de bijkeuken, wasplaats/berging alsook naar de tuin. Op verdieping beschik je over 3 ruime slaapkamers die in onmiddellijke verbinding staan met de dressing en de badkamer voorzien van douche, wandmeubel en toilet. Via een vlizo-trap is er nog toegang tot de ruime bergzolder. Buiten werd de tuin volledig aangelegd en beschikt u ook over een dubbele garage van maar liefst 65m². 

Rustige locatie (aan agrarisch gebied/natuurreservaat)| Zeer goed onderhouden| Energiezuinig (EPC C: 204kWh/m²)| 2 grote zonneboilers| Aparte dubbele garage| Vloerverwarming| Warmtepomp lucht-lucht| 

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag. 

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non
Revenu cadastral
1.388,5 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
260 m²

Terrain

Surface de la parcelle
4.465 m²
Jardin
Oui
Orientation jardin
Sud-ouest

Lieu

Environs / quartier
Près de l’eau
Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
2
Terrasse
Oui

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
204
Classe énergétique
C

Urbanisme

Permis de construire
Oui
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
D (probabilité moyenne d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Gompeldijk 63, 2400 Mol
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle