Maison à vendre à Turnhout avec 3 chambres

CEPCC
188
1.039
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Lichtrijke instapklare gezinswoning met o.a. 3 slaapkamers, praktijkruimte en ruime oprit op perceel van 1039m², in Turnhout. EPC C (280kWh/m²)

Ligging: Centrale ligging net buiten de Ring van Turnhout, vlotte verbinding met het centrum en de snelweg naar Antwerpen en Eindhoven. Winkels, scholen en horeca op wandel- en fietsafstand. Het stadpark bevindt zich aan de overkant van de straat en biedt recreatiemogelijkheden op wandelafstand.

Indeling: -1: kelder 0: inkomhal, eetkamer/praktijkruimte, keuken, leefruimte, toilet +1: 3 slaapkamers (waarvan één momenteel dressing), badkamer +2: zolder buiten: oprit, tuinberging, tuin, terras

Beschrijving:

De woning betreden we via de inkomhal, waar zich aan de linkerzijde een volledige wand met ingebouwde kasten bevindt, ideaal als vestiaire en opbergruimte. Links van de inkomhal ligt de eetkamer of praktijkruimte. Deze kamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, kan door middel van een dubbele deur volledig worden afgesloten, waardoor ze ook perfect dienst kan doen als praktijkruimte. Aansluitend op de eetkamer bevindt zich de keuken (2019), uitgerust met alle nodige apparaten zoals een oven, microgolfoven, vaatwasser, kookvuur, dubbele spoelbak en een koelkast met vriesvak. Het keukeneiland biedt extra werkruimte en bergruimte. De keuken loopt naadloos over in de royale leefruimte van maar liefst 48 m², waar voldoende plaats is voor zowel een salon als een eettafel, mocht de voorste kamer niet als eetkamer gebruikt worden. De leefruimte is verder voorzien van een sfeervolle gashaard. Door de halfopen bebouwing en ramen aan alle zijden valt er veel daglicht binnen.

Via een glazen deur in de leefruimte komt men terug in de inkomhal, waar zich een gastentoilet en de toegang tot de kelder bevinden.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 18 m², 16 m² en 8 m². De kleinste slaapkamer wordt momenteel als dressing gebruikt en is volledig voorzien van ingebouwde kasten. De functionele badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. Op de overloop bevindt zich het zolderluik, dat via een uittrektrap toegang geeft tot de zolder die mits plaatsing van een vaste trap en afwerking bij de woning betrokken kan worden. De dakbedekking werd volledig vernieuwd in 2019.

Aan de voorkant van de woning is er een ruime oprit voor 2 à 3 wagens en een zijpoort die toegang biedt tot de tuin. De tuin beschikt over een berging, ideaal voor fietsen, vuilbakken en tuingereedschap. Achteraan de woning ligt een ruim terras met uitzicht op de groene omgeving.

Bijzonderheden: dakbedekking 2019 – keuken 2019 – 3 slaapkamers – ruim perceel – oprit – lichtrijk – EPC C-label – centrale ligging

Beschikbaarheid: beschikbaar uiterlijk 24/05/2025.

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
188 m²

Terrain

Surface de la parcelle
1.039 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Environs / quartier
Central
Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
18 m²; 16 m²; 8 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
280
Classe énergétique
C
Double vitrage
Oui

Urbanisme

Permis de construire
Oui
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Steenweg op Zevendonk 135, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle