Appartement à vendre à Turnhout avec 1 chambre

Classe énergétique BEPCB
91
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Service-appartement van 91m², gelegen in hartje Turnhout in residentie & seniorie "Jacobsmarkt". Het is een appartement met 1 grote slaapkamer en een 2e kamer die ideaal is als bureau / dressing, lichte leefruimte met uitgeruste keuken en terras, en een aangenaam privé tuintje. Ondergrondse bevindt zich de private kelderberging (B13) en de autostaanplaats (P06). Deze zijn bij aan te kopen voor € 22.000 EUR. Ideaal investeringsappartement dankzij de verhuurservices van de Jacobsmarkt. Zeer gunstige EPC-score van 164kWh/m²/jaar.

Indeling van het appartement
Inkomhal met maatkasten, apart gastentoilet en toegang tot een praktische berging / wasplaats. De leefruimte is op parket en geniet van veel daglicht dankzij de grote raampartijen. De keuken is landelijke stijl is compleet uitgersut met kwaliteitstestellen en voldoende kastruimte. Aan de leefruimte is er een aangenaam terras. De slaapkamer is bijzonder ruim (18m²) en kijkt uit op het terras. Aansluitend is er een 2e kamer (8m²), die ideaal is als bureau of dressing. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en toilet. Het appartement beschikt tot slot nog over een aangenaam privé tuintje. 

In de ondergrondse verdieping bevinden zich de private kelderberging (B13) en de autostaanplaats (P06). Deze zijn bij aan te kopen voor € 22.000 EUR

Ideaal als investering
Het appartement wordt momenteel te huur aangeboden via de Jacobsmarkt. In geval van verhuring, betaalt uw huurder de huur + servicekosten rechtstreeks aan de Jacobsmarkt en ontvangt u als eigenaar/verhuurder uw deel van de huuropbrengst vanwege de Jacobsmarkt. Als u het appartement verhuurd als assistentiewoning, dan kan u een vrijstelling van de onroerende voorheffing bekomen. Bij verhuring kan u rekenen op een +/- 1.110 EUR per maand als huuropbrengst voor het appartement en de kelderberging, en 100EUR/maand voor de staanplaats. Uiteraard is het appartement beschikbaar voor uw eigen bewoning. 
 
Gemeenschappelijke voorzieningen:
Wekelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd, denk maar aan koffiemomenten, aperitiefavonden, groepslessen in de fitness, petanque, ... U of uw huurder kan gebruik maken van de onstpanningsruimte "Het Salon", de bibliotheek, de kruidentuin op het prachtige dakterras, de binnentuin, de fitnessruimte met massageruimte, de wellness met hamman en sauna, ... Tot slot is er een inwonende woonassistent / kinesist die 24/24u beschikbaar is en samen met het team van thuisverpleging "Sana" de noodoproepen verzorgt. Wij bezorgen u met veel plezier een volledig overzicht van alle voorzieningen die worden aangeboden. 

Bijzonderheden
- Afgewerkt met kwaliteitsmaterialen 
- Gunstige EPC-score van 164kWh/m²/jaar (energielabel B)
- Buitenschrijnwerk in hout met hoogrendementsbeglazing
- Collectieve verwarmingsinstallatie op gas
- Lift aanwezig 
- Videophonie

Neem zeker al eens een kijkje in het appartement via het interactief grondplan: https://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4622

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non
Revenu cadastral
1.005 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
91 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2

Confort

Vidéophone
Oui
Ascenseur
Oui
Raccordement au gaz
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
164
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240919-0003377113-RES-1

Urbanisme

Destination bâtiment
Privé - unifamilial
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Condamner
Non
Localité
Jacobsmarkt 20 4, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle