Retour aux résultats

Scoop: Maison à vendre à Turnhout avec 2 chambres

Classe énergétique DEPCD
136
183
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Woning met twee slaapkamers (mogelijkheid tot drie) en een aangename stadstuin op rustige ligging in Turnhout nabij het centrum en de E34. EPC 355kWh/ma (label D).

Ligging: Deze woning bevindt zich in een doodlopende straat het centrum van Turnhout, nabij de Grote Markt, winkels, horeca… , en op enkele minuten van de Ring met een vlotte verbinding naar de E34 richting Eindhoven of Antwerpen.

Indeling: -1: kelder 0: inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, wasplaats/bijkeuken, badkamer +1: eerste slaapkamer, tweede slaapkamer (uit te breiden) +2: zolder buiten: tuinhuis, tuin, zij-ingang

Omschrijving: Bij het betreden van de woning komt u binnen in de inkomhal. Aan de linkerkant van deze hal bevindt zich de leefruimte, waar een groot raam zorgt voor voldoende natuurlijk licht. De leefruimte is verbonden met de eetkamer. De eetkamer biedt plaats voor een grote tafel. De eetkamer komt uit in de hal, welke toegang geeft tot de keuken. De keuken is voorzien van de nodige apparatuur zoals een inductievuur, dampkap, vaatwasser en koelkast. Achter de keuken bevindt zich de wasplaats/bijkeuken. Hier is plaats voor wasmachine, droogkast, een extra koelkast… en hier is ook een extra wastafel voorzien. Helemaal achteraan de woning treffen we de badkamer, deze is voorzien van een toilet en een douche, eventueel uit te breiden door een stukje van de wasplaats in te nemen.

Via de inkomhal leidt de trap ons naar de eerste verdieping. Hier treffen we twee slaapkamers, waarvan één voldoende ruim is om op te splitsen in twee kamers (in het verleden was dit het geval). Verder is er op de overloop nog de toegang tot de zolder via een valluik. Het dak werd in 2009 nog volledig vernieuwd.

Buiten beschikt de woning over een aangename stadstuin met ruime tuinberging. Ook beschikt de woning over een zij-ingang, ideaal om fietsen en containers uit het zicht te zetten of om directe toegang tot de tuin te krijgen vanaf de straat.

Momenteel is de woning verhuurd, de huidige huurprijs werd opgevraagd. 

Bijzonderheden: volledig gerenoveerd tussen 2004 en 2010 – conforme elektriciteit – aangename tuin – doodlopende straat – faciliteiten op wandel- en fietsafstand

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
136 m²

Terrain

Surface de la parcelle
183 m²
Jardin
Oui
Orientation jardin
Est

Lieu

Environs / quartier
Tranquille; Zone résidentielle
Transports en commun à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Type de salle de bain
Douche

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
355
Classe énergétique
D
Double vitrage
Oui

Urbanisme

G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
B (faible probabilité sous le changement climatique ap.2050)
Zone à risque d'inondation
Pas situé dans une zone inondable
Localité
Lillokensstraat 31, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle