Appartement à vendre à Turnhout avec 2 chambres

Classe énergétique AEPCA
237
2
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Dit uitzonderlijk penthouse is gelegen in één van de standingvolle residenties van "Mercuur": Een high end nieuwbouwproject omgeven door een eigen parkdomein, en dat net buiten de Turnhoutse stadsring. Dit dakappartement omvat de volledige bovenste verdieping en biedt maar liefst 237m² aan bewoonbare oppervlakte, exclusief dakterrassen van bijna 75m². Het appartement is onder meer voorzien van 2 slaapkamers met telkens een ensuite badkamer, een bureauhoek, riante woonkamer met leefkeuken en schitterend zich op het groen,... en wordt voor u verder tot in de puntjes afgewerkt met ruime budgetten. Ondergronds bevindt zich een garagebox, waar u moeiteloos 3 wagens parkeert. Een E-peil van 31 wordt behaald dankzij doorgedreven isolatie en hoogwaardige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming, een uitgebreide installatie van zonnepanelen, ... etc. Kortom, groots wonen in een kleinschalige residentie: Een unicum zoals ze maar zelden voorbij komen. 

Indeling van het appartement:
De ruime lift geeft rechtstreeks toegang tot het appartement. De inkomhal geeft toegang tot een gastentoilet, de berging / wasplaats en biedt ruimschoots plaats voor een vestiaire. De woonkamer baadt in het daglicht dankzij de grote raampartijen die een schitterend uitzicht bieden op de partuin die onder architectuur werd aangelegd door tuinarchitect E. Sels. Aansluitend aan de leefkeuken is plaats voorzien om een bijkeuken te maken. Het terras aan de leefruimte is 55m² groot en heeft de ideale zuid oriëntatie. De voorzieningen zijn reeds getroffen om hier een zonneluifel te plaatsen. 

De nachthal geeft toegang tot de 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer kan ingericht worden met een dressing en heeft een ensuite, zeer ruime badkamer waar de aansluitingen voorzien zijn voor een ligbad, douche, toilet en een meubel met 2 wastafels. Grote raampartijen geven uit op het 2e terras van 20m². De 2e slaapkamer heeft eveneens een ensuite badkamer (met aansluitingen voor een inloopdouche en 2 wastafels), en ook deze kamer baadt in het daglicht dankzij de grote ramen. Tot slot is er nog een ruimte die ingericht kan worden als bureauhoek of dressing, met eveneens toegang tot een terras. 

Uw wagens stalt u ondergrondse in de afsloten kelderverdieping. De garagebox nummer 4 is bij aan te kopen voor 60.000 EUR excl. kosten en biedt ruimschoots plaats aan 3 wagens. Voor uw fietsen is er op het gelijkvloers een fietsenstalling voorzien. 

Bijzonderheden
- Zeer energiezuinig dankzij de beste technieken: Hoogrendementsketel (Vaillant) met vloerverwarming, zonnepanelen (7 stuks van in totaal 3.590Kw), ventilatiesysteem D, ... 
- Het appartement wordt volledig naar uw smaak afgewerkt met ruime budgetten bij gekende leveranciers
- Indien gewenst is een semi-casco aankoop in huidige staat (inclusief technieken - exclusief afwerking) mogelijk 
- Het appartement wordt verkocht onder het BTW stelsel: Wij bezorgen u graag een gedetailleerde prijsberekening op maat

Neem zeker al eens een kijkje in dit penthouse via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4572

Finances

Ventes sous régime de TVA
Oui

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Penthouse
Surface
237 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Orientation jardin
Sud

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
2
Terrasse
Oui

Confort

Vidéophone
Oui
Ascenseur
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Classe énergétique
A
Panneaux solaires
Oui
Double vitrage
Oui

Urbanisme

Destination bâtiment
Privé - unifamilial
Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Localité
Waterjufferstraat 2 4, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle