Appartement à vendre à Turnhout avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
84
350
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

 

Om door een ringetje te halen, dat is dit fijne, gerenoveerde appartement ten voeten uit. Met zn mooie lichtinval, doorlopende parketvloer, tijdloze materialen en zuidgerichte tuin is het een echte catch, vlakbij het centrum van Turnhout.

 

In een kleinschalig gebouw in een residentiële buurt, vind je op het gelijkvloers dit fijne appartement. Tiptop gerenoveerd en helemaal instapklaar dus. Dat merk je al bij het binnenkomen in de ruime, centrale hal, wanneer je de verzorgde, doorlopende parketvloer ziet, net als het daglicht dat hier royaal binnenvalt. Handig: je hebt hier een apart gastentoilet met lavabo én plaats om een vestiairekast te installeren.

 

Leefruimte deluxe met open keuken

De lichte leefruimte vooraan nodigt uit om te relaxen, met genoeg vierkante meter om een salon en een eethoek te zetten aan het grote raam aan de straatkant.

De open keuken is strak, tijdloos en volledig geïnstalleerd, met een lichtgrijze tegelvloer, een inductieplaat, dampkap, spoelbak, koelkast, diepvries, vaatwasser en voldoende kastruimte. Ook het toogje is handig, als extra werkruimte, of om de chef van dienst gade te slaan

Achter de keuken, in de hal heb je een grote, betegelde berging, die ook fungeert als technische ruimte, met aansluiting voor was en droog. Daarachter heb je een gastentoilet en de badkamer, op dezelfde mooie, lichtgrijze tegelvloer. Je vindt hier een grote inloopdouche met regendouche, dubbele lavabo met spiegel met verlichting, onderkast, handdoekenradiator en automatische verluchting. De twee lichte slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, met allebei dezelfde warme parketvloer als in de leefruimte en de hal. In de master bedroom kan je makkelijk een dubbel bed en een kast kwijt, de tweede slaapkamer is een prima kinderkamer of thuiswerkplek. Mét een extra troef: de toegang tot de zonnige tuin van 52m².

 

Alles in de buurt

Je woont hier vlakbij het centrum van Turnhout, op wandelafstand van het stadspark en de Grote Markt. Ook de UGC-cinema en de Carrefour zijn hier niet veraf, net als de autostrade.

 

 

Finances

Informations cadastrales
0696/00T004
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
84 m²
État du bâtiment
Bon état

Terrain

Surface de la parcelle
350 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
15,5 m²; 8,5 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Ascenseur
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
133
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240310-0003171634-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Duifhuisstraat 5 - GLV R 8, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle