Maison à vendre à Turnhout avec 4 chambres

Classe énergétique FEPCF
203
125
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Handelswoning bestaande uit een gelijkvloerse winkel / kantoor en woning met 3-4 (slaap)kamers, magazijn en inpandige garage. Dit eigendom bevindt zich buiten het winkelkerngebied van Turnhout; de commerciële ruimte kan bijgevolg ook herbestemd worden tot woning. Gelegen op een grondstuk van 125m², op een centrale locatie: vlakbij de ring en op wandel- en fietsafstand van de Grote Markt, alle voorzieningen, scholen en openbaar vervoer.

Gelijkvloerse verdieping: Een winkelruimte aan de voorzijde, die verschillende mogelijkheden biedt, zoals o.a. een bakkerij, een kapsalon, een schoonheidssalon, een broodjeszaak, een bloemenwinkel,.. allemaal aan huis. Achter de winkel bevindt zich de woon- en eetkamer met aangrezend de recent geïnstalleerde keuken, uitgerust met een gasfornuis (5 spits) met dampkap, koelkast, combi-oven en spoelbak. De eetkamer biedt toegang tot de kelder, terwijl de keuken rechtstreeks leidt naar de binnenplaats/koer.  

Verder bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping - naast de winkel - een inpandige garage met een directe verbinding naar de binnenplaats en het achterliggende magazijn/opslagruimte. Deze ruimte werd voorheen gebruikt als bakkerij maar biedt veel ruimte en mogelijkheden voor andere doeleinden, inclusief een ruime bovenverdieping.

Eerste verdieping: Hier bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers waarvan één momenteel is ingericht als een extra woonkamer. Een dressing, compleet met ingebouwde kasten, leidt naar de onlangs gerenoveerde badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, een toilet en wastafel.      

Zolder: Via een vaste trap bereik je de ruime zolder, waar de mogelijkheid bestaat om nog 2 tot 3 extra kamers te realiseren. 

Bijzonderheden:
- Airco aanwezig in hoofdslaapkamer en woonkamer 
- Dak geïsoleerd 
- Recent gerenoveerde keuken (2018) en badkamer (2020) 
- Nieuw plat dak + isolatie (2024)
- Rolluiken aanwezig 

Bekijk deze woning via ons interactief grondplan: https://deboerenpartners.virtimmocontent.be/visit/4284/12964/gelijkvloers

Finances

Revenu cadastral
1.175 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Bâtiment à usage mixte
Surface
203 m²

Terrain

Surface de la parcelle
125 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
18,3 m²; 17,5 m²; 14,7 m²; 11,7 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Climatisation
Oui
Ascenseur
Non
Volets
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
512
Classe énergétique
F
Numéro du rapport PEB
20240328-0003193908-RES-1

Urbanisme

Destination bâtiment
Commercial; Commerce + propriété
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Condamner
Non
Localité
Kwakkelstraat 80, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle