Appartement à vendre à Turnhout avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
90
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Instapklaar appartement (90m²) met 2 slpks, zuidgericht terras en garage, op de derde verdieping (lift), in centrum Turnhout. Elektriciteit conform tot 2040! Epc: Label B (120kWh/m²)!

Ligging: Centrum van Turnhout. Loopafstand van winkelstraat en horeca. Zeer goede bereikbaarheid van openbaar vervoer. 

Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, keukenberging, badkamer, toilet, twee slaapkamers, extra berging, terras en garage. 

Omschrijving: dit instapklaar appartement is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een zuidgericht terras. In 2018 werd er een nieuwe laminaatvloer geplaatst, werd het dak geïsoleerd, alsook opnieuw bedekt en werd het terras vernieuwd. 

Voor dit appartement werd GEEN renovatiekrediet afgesloten, wat betekent dat de eigenaars reeds betaald hebben voor alle renovatiewerken die uitgevoerd werden en zullen worden. Dit is een groot voordeel t.o.v. de appartementen waarvoor wel een renovatiekrediet werd afgesloten.

Via de inkomhal bereikt u de woonkamer, eetkamer en keuken met aansluitende berging.  Zuidgericht terras over de volledige breedte van het appartement.  Nachthal, twee slaapkamers met vliegenramen, badkamer met lavabo en ligbad, apart toilet en extra berging. 
Bij het appartement hoort nog een ondergrondse garagebox, die zich bevindt op verdieping -2 en te bereiken is via een automatische poort. 

Dit appartement is momenteel verhuurd: €786 geïndexeerde huurprijs + €50 provisie voor gemeenschappelijke kosten/maand.
Opzeg voor eigen bewoning is mogelijk mits inachtname van een opzegtermijn door de nieuwe eigenaar van 6 maanden vanaf het verlijden van de notariële akte.
U kan aankopen onder 3% registratierechten voor eigen bewoning maar gezien het huidige mooie bruto-rendement van 4,15% ook interessant om te kopen als investering.

De berekening van de aankoopkosten zowel voor eigen bewoning, als voor investering kan u hieronder raadplegen onder Plannen/Documenten.

Plan snel uw bezoek in voor dit appartement met goede epc-score: 120kWh/m² (B-label o.a. door vernieuwde dakisolatie) én conforme elektriciteit tot 2040!

Bijzondere informatieplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
90 m²

Lieu

Environs / quartier
Central; Village
Transports en commun à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
15,26 m²; 9,91 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Raccordement au gaz
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
120
Classe énergétique
B
Double vitrage
Oui

Urbanisme

G(bâtiment)-score
D (probabilité moyenne d’inondation dans le climat actuel)
P(arcelle)-score
D (probabilité moyenne d’inondation dans le climat actuel)
Zone à risque d'inondation
Pas situé dans une zone inondable
Localité
Merodecenter 21 16, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle