Commercial à vendre à Deurne avec 2 chambres

194 000 €
Classe énergétique CEPCC
91
427
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Een lichtrijke leefruimte van wel 32 m2, twee ruime slaapkamers, het prachtige Rivierenhof als buur én wonen op een absolute toplocatie? Dat krijg je hier, in dit toffe appartement.

Momenteel verhuurd aan € 723 per maand.

 

In een verzorgd, kleinschalig appartementsgebouw, net tegenover het Xaveriuscollege, ligt dit appartement op de derde verdieping te blinken achter de crèmekleurige tegeltjes van de gevel. Je komt er binnen in de inkomhal met zn strakke donkerkleurige tegel, en loopt door de houten deur met glas richting leefruimte vooraan. Die mag je met zn 32 m2 gerust groot noemen, en heeft een laminaatvloer, hoge plafonds met sierlijsten en grote ramen waardoor het licht mooi binnenvalt. Je hebt hier heel wat plaats voor een grote zithoek en een eethoek.

De lichte, betegelde keuken bevindt zich ernaast en heeft een elektrische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, oven en heel wat kastruimte. Je kunt ze gewoon zo laten, of opteren om op termijn bij een renovatie de muur naar de leefruimte open te breken voor een echte leefkeuken-op-maat.

 

Praktische ruimtes

Vanuit de leefruimte wandel je door naar de achterliggende nachthal op een charmante tegel in wit-groene dambordmotief, de spil van het appartement waarop alle andere ruimtes uitkomen. Je vindt hier een apart toilet, een berging en een eenvoudige wit betegelde badkamer met een douchecabine en een lavabo met spiegel.

De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde en hebben allebei een lichte laminaatvloer. Deze kijken uit op de groene tuinen van je buren. Beide slaapkamers zijn tevens uitgerust met rolluiken.

Ter info: De foto's die in de advertentie gebruikt worden, zijn beelden van het appartement op de eerste verdieping. De staat en indeling zijn identiek.

Wandelen naar het mooiste park van de stad

Je woont hier in een gegeerde, residentiële buurt net om de hoek van het geweldige Rivierenhof, waar je naar hartenlust kunt wandelen, spelen en sporten. Ook het openbaar vervoer en velo-fietsen zijn vlakbij, net als supermarkten, scholen en zelfs een hondenpark!

 

Finances

Revenu cadastral
607 €
Informations cadastrales
0190H90

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Surface
91 m²
État du bâtiment
Bon état

Terrain

Surface de la parcelle
427 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Largeur à la rue
6 m

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
14,5 m²; 16,5 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement à l’eau
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
204
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20230210-0002767945-RES-2

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de lotissement
Non applicable
Localité
Collegelaan 91 302, 2100 Deurne
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires