Appartement à vendre à Deurne avec 3 chambres

Classe énergétique CEPCC
89
233
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

 

Een appartement met drie slaapkamers en een overdekt terrasje, op een toplocatie in Deurne? Hierzo! De basis is degelijk, groot, ruim en licht, met de optie om enkele ruimtes open te werken, nog verder op te frissen en naar je hand te zetten.

 

In een kleinschalig gebouw, op minder dan 500 meter van het Boekenbergpark en brasserie Exter, vind je op de tweede verdieping dit appartement. In de grote inkomhal, met een zwart-witte tegelvloer, heb je plaats om een grote vestiairekast te maken. De leefruimte vooraan is ruim en licht, op een degelijke betonconstructie vloer kan je deze makkelijk aankleden met een warme parketvloer bijvoorbeeld, grote ramen en plaats voor een zithoek en een eethoek. Naast de leefruimte heb je een eerste slaapkamer, die je kunt gebruiken als bureau, maar ook kunt openwerken bijvoorbeeld. Ofwel wordt dit een master bedroom met een ensuite dressing/bureau, en verplaats je de leefruimte naar de achterzijde, dat kan ook.

 

Ruimtes openwerken of enkel opfrissen, alles kan!

De hal geeft ook toegang tot de betegelde badkamer, die ietsje gedateerd is, met een douchecabine, een toilet, lavabo met spiegel en aansluiting voor je wasmachine en droogkast. De ingebouwde keuken achteraan, op een vinylvloer, heeft een gasvuur, dampkap, spoelbak, vaatwasser en heel wat kastjes. Van hieruit stap je zo het overdekte oostgerichte terrasje op, dat uitkijkt op de groene tuin van het gelijkvloers.

De twee resterende slaapkamers liggen achter mekaar en bereik je ook via de hal, samen goed voor zo’n 31 m²! Je kunt hier dus nog volop spelen met ruimtes samen te voegen of open te werken, aan jou de keuze!

 

Toplocatie in Deurne Zuid tussen twee parken

Je woont hier op een absolute toplocatie in Deurne Zuid, tussen het mooie Boekenbergpark met ’n zwemvijver en het Te Boelaerpark. Je zit hier zo op allerlei invalswegen, zoals de Ring en Singel en met de fiets of met openbaar vervoer - tram 9 en 11 stoppen in je straat - ben je zo in de stad. Met enkele grote supermarkten in de buurt, het AZ Monica op wandelafstand en de populaire bistro Ekster vlakbij, is het hier fijn wonen.

 

 

Finances

Revenu cadastral
639 €
Informations cadastrales
0514/00V000

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
89 m²
État du bâtiment
À rafraîchir

Terrain

Surface de la parcelle
233 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Largeur à la rue
7 m

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
7 m²; 20 m²; 13 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement à l’eau
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
204
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20220328-0002572974-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de lotissement
Non applicable
Localité
Boekenbergplein 10 2V, 2100 Deurne
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle