Appartement à vendre à Deurne avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
90
1.145
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

 

Een appartement waar je zo in kunt, met heel wat plaats, licht, ruime kamers met handige ingemaakte kasten, met zicht op het gemeentepark Bremweide, dat krijg je hier in deze fijne, rustige wijk.

 

In een kleinschalig gebouw vind je op de 3de verdieping dit appartement, waar je binnenstapt in de centrale inkomhal. Je hebt hier een handige vestiairekast, een videofoon en een apart toilet met een lavabo. De tegelvloer die je hier ziet, loopt door over de hele leefruimte, die je via de dubbele glazen deur binnenwandelt.

 

Zicht op groen & heel veel ruimte

Met 35 m² is die enorm ruim en licht, dankzij de kamerbrede ramen vooraan, inclusief een schuifdeur die uitgeeft op het vooraan gelegen balkon. Je kijkt bovendien uit op de groene kruinen van het fijne gemeentepark Bremweide. Je hebt voldoende ruimte voor een groot salon en een eethoek. De L-vormige, praktische keuken bevindt zich ernaast, en heeft een vinylvloer, leuke lichtblauwe kastfrontjes en een blad in melamine met terrazzolook. Je hebt  een BOSCH gasfornuis en vaatwasser, een dampkap, oven, dubbele inox spoelbak, grote koelkast met diepvriezer en heel wat kasten. Van hieruit heb je ook toegang tot het balkon vooraan en je kan de scheidingsmuur ook relatief makkelijk openwerken, zodat je een echte leef keuken creëert.

Weer in de hal, heb je nog een betegelde badkamer en twee slaapkamers achteraan. De badkamer heeft een recent geplaatste douchecabine, een nieuwe, brede lavabo, een spiegelkast met verlichting, automatische verluchting en aansluiting voor je was-droogcombinatie. De twee ruime kamers bevinden zich aan de rustige achterzijde. De master bedroom heeft een volledig ingemaakte kastenwand. De tweede kamer heeft een laminaatvloer en geeft uit op een tweede, zuidgericht terras met weinig inkijk en een open zicht. Met een bistrotafeltje, een stoel en enkele planten wordt dit een heerlijke buitenplek!

 

Rustig wonen net buiten de stad

Met het fijne gemeentepark Bremweide als overbuur& kasteel Ertbrugge vlakbij met speeltuin, zit je hier zo in het groen, en dat net buiten de stad. Tel daar de fijne buren én buurt met veel jonge gezinnen bij, net als de Jumbo en de Delhaize om de hoek, en je weet: hier wordt het fijn wonen. Tram 5 is vlakbij en je bent van hieruit ook zo op verbindingswegen in alle windrichtingen.

 

 

 

 

Finances

Informations cadastrales
0322/00K000
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
90 m²
État du bâtiment
Bon état

Terrain

Surface de la parcelle
1.145 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Largeur à la rue
6,4 m

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
16,5 m²; 14 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
126
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240910-0003367033-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Eugeen Fahylaan 40 3VL, 2100 Deurne
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle