Appartement à vendre à Deurne avec 2 chambres

Classe énergétique CEPCC
106
599
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Wonen in een hoekpand, dat betekent steevast: veel licht. In dit fijne appartement op de tweede verdieping met z’n grote ruimtes stap je zo in, of fris je makkelijk op naar eigen smaak. Bonus is de locatie, vlakbij het mooie Rivierenhof.

 

Je ziet het al vanop straat: dit kleinschalige gebouw heeft een degelijke constructie, aangename lichtinval dankzij z’n hoekligging en uitgekiende indeling. Bovendien ligt het wat dieper naar achteren, waardoor je meer privacy en rust hebt. Je komt het appartement binnen in de hal, waar je al meteen voelt hoe ruim en licht het hier is. Je hebt in de hal alvast een apart, gastentoilet, een vestiairekast en nog een praktische berging met voorzieningen voor een wasmachine.

 

Klaar voor gebruik!

De tegels die je hier ziet, kunnen zeker nog een tijdje dienstdoen, maar vervang je ook heel makkelijk, door een warme parketvloer bijvoorbeeld. Door de dubbele deuropening word je naar voren gezogen, richting het daglicht dat hier rijkelijk binnenstroomt in de leefruimte van maar liefst 38 m2, inclusief een sierhaard. Massa’s plaats dus voor dat grote hoeksalon, die grote eettafel en dan heb je nog plek over voor en bureau- of leeshoekje en heel wat planten. De keuken - op een gebruiksvriendelijke vinyl vloer - bevindt zich ernaast en kan perfect gebruikt worden. Je vindt hier twee praktische keukenwanden tegenover mekaar. Dankzij zijn grootte en indeling kan de keuken vlot ingericht worden naar eigen smaak, de basis voor jouw droomkeuken is er alvast. De volledig betegelde keuken is zo automatisch voorzien van een spatwand en zeer gebruiksvriendelijk.

 

De badkamer werd voorzien van een witte tegelvloer. Je hebt hier een praktische, betegelde douchebad, lavabo met een spiegel en een extra toilet.

 

De twee lichte, ruime slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde, en hebben beiden een vinyl vloer. Een nieuwe vloer is ook hier dus zo gelegd! De master bedroom meet maar liefst 22 m2 en heeft toegang tot het fijne, noordgerichte terras. De strakke betonvloer die je hier buiten ziet, is spiksplinternieuw en met enkele planten, een tof zeteltje en een buitentapijt komt ie extra goed tot zijn recht.

 

De stad zo in en uit & vlakbij enkele parken

Het is hier lekker centraal wonen, op de Boterlaarbaan: vlakbij de stad en toch is ook het groen niet veraf. Zo heb je om de hoek het Rivierenhof en Park Groot Schijn. Je hebt hier allerlei supermarkten en winkels op wandelafstand, net als scholen en openbaar vervoer. Ook via de op- en afritten van de autosnelweg ben je in een handomdraai vertrokken in alle windrichtingen.

 

 

Finances

Revenu cadastral
600 €
Informations cadastrales
0200/00P021
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
106 m²
Surface construite
287 m²

Terrain

Surface de la parcelle
599 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Largeur à la rue
7,5 m

Lieu

Distance des transports en commun
192 m
Distance d'une école
499 m

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
16 m²; 23 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
222
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20220201-0002537803-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Boterlaarbaan 45 2V, 2100 Deurne
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle