Maison à vendre à Anvers avec 5 chambres

Classe énergétique CEPCC
308
180
5
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

 

Zin in een stevig make-overproject met massa’s potentieel? Dan is dit het: een groot herenhuis, sierlijsten en waarschijnlijk meer kamers dan je gezinsleden hebt, die je nog kunt renoveren en indelen naar wens. De toffe tuin en de gezellige buurt krijg je er zo bij.  

 

Wanneer je voor de gevel staat, zie je meteen dat dit een bijzonder pand is met héél veel ruimte! De inkomhal, met zijn authentieke elementen geeft al een mooi beeld van de rest van de woning. De ruime garage met polyvalente ruimte achteraan kan naar eigen dunken ingevuld worden. Creëer je hier een volwaardige aparte werkplek, Airbnb-ruimte, studio voor de inwonende student of grote hobbyruimte mét zicht op de tuin? Dit kan volledig naar eigen wensen ingevuld worden.

 

De tuin is Zuidgeoriënteerd, 48m² groot en heeft nog een terrasje van 9m², dat betekent lekker lang zon! Je hebt hier voldoende privacy en met enkele fijne tuinmeubels heb je hier een heerlijke buitenplek te pakken.

 

XL leefruimte en keuken

Via de houten trap, die je mits wat opschuren en een likje verf weer z’n cachet teruggeeft, ga je naar boven. Daar vind je op de eerste verdieping de riante leefruimte op een visgraatparket en plafondmolures met daarachter een tussenkamer, met een authentieke sierschouw, die uitkijkt op de tuin.  Aansluitend vind je de ruime, te renoveren keuken met achterliggend een douchekamer en naastliggend het terras dat toegang verschaft tot de tuin.

 

Op de tweede verdieping vind je de badkamer en drie slaapkamers: twee volwaardige kamers en een kleinere die perfect kan dienen als dressing of bureauruimte.  De ruime badkamer ligt aan de achterzijde. Mits een stevige opknapbeurt maak je hier een moderne, comfortabele badkamer op maat!  Nóg meer kamers vind je op de derde verdieping: twee ruime, volwaardige kamers.

 

Met zoveel kamers én oppervlakte is dit een droom van een pand voor iemand met grootse plannen!  Eén ding is zeker: al deze kamers hun bestemming geven wordt een uitdaging!

 

 

Bruisende buurt vlakbij het centrum

Je woont hier in een bruisende buurt, in Antwerpen-Noord. Je hebt hier allerlei supermarkten en buurtwinkels vlakbij, net als de metro en velo-stations. In Antwerpen-centraal ben je op enkele minuten fietsen, en ook het hippe Eilandje en het groene Park Spoor Noord is hier niet veraf.

Finances

Informations cadastrales
0527/00F004
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
308 m²

Terrain

Surface de la parcelle
180 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
5
Surface chambres à coucher
9 m²; 20 m²; 16 m²; 30 m²; 21 m²
Nombre de salles de bain
3

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement à l’eau
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
264
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20231030-0003027426-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de lotissement
Non applicable
Localité
Richardstraat 27, 2060 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle