Appartement à vendre à Anvers avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
200
212
2
2
Description

Zalige loft (EPC B!) met heerlijk zonneterras 12 m² en optionele garage met laadpaal in rustig, groen woonerf op de grens Antwerpen/Borgerhout

Bekijk alvast de videotour, het gunstig EPC (B), de asbestinventaris en het grondplan via de Wellimmo-site ('documenten')
Deze energiezuinige loft van 200m² met heerlijk zonneterras (12m²) en panoramische stadszichten, bereikbaar met lift, bevindt zich op de 3de verdieping van het luxueuze loftenproject "Martougin" in een rustig en groen woonerf op een boogscheut van de binnenstad en toch dichtbij alle invalswegen van en naar de stad.
De woning, een totaalproject van https://karuurarchitecten.be , beschikt over mooie lichte en steeds zonnige volumes: 'een loft pur sang aangepast aan alle hedendaagse normen'.
We treffen een riante leefruimte met open gashaard op een hedendaagse eiken parketvloer met aansluitend het zalige zonneterras van 12m². Van hieruit is het panoramisch zicht op de stad en het bijhorende lichtspel ronduit spectaculair te noemen.
De open maatwerkkeuken in ware John Pawson-stijl is volledig uitgerust met kwaliteitstoestellen en Vola-kraanwerk. 
Er zijn 2 ruime slaapkamers (15m² en 13m²), 2 badkamers, een ingerichte dressing, een ingerichte bureauhoek, een technische ruimte en een apart toilet. De royale plafondhoogtes en de vele grote ramen met uitzicht op de stad en het rustige woonerf zorgen voor een ongekend ruimtegevoel. Hier maakt de industriële loftstijl kennis met tijdloze gezelligheid.
Kelderberging en fietsenberging inbegrepen, een  overdekte autostaanplaats in de garage met laadpaal is optioneel beschikbaar aan 30.000€. De maandelijkse lasten bedragen 295€, incl. syndicus, blokpolis, onderhoud en werking gebouw,....

Beschikbaar vanaf 15/02/2025 - Droomt u van een grote unieke ruimte met veel privacy, karakter én respect voor duurzaamheid, dan is dit uw kans!

Voor meer info bel 03/2250068 of surf naar www.wellimmo.net

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Revenu cadastral
1.563 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Loft
Surface
200 m²

Terrain

Surface de la parcelle
212 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
2
Dressing
Oui
Nombre de salles de bain
2

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
142
Classe énergétique
B
Niveau E
0

Urbanisme

G(bâtiment)-score
D (probabilité moyenne d’inondation dans le climat actuel)
P(arcelle)-score
D (probabilité moyenne d’inondation dans le climat actuel)
Patrimoine protégé
Non
Localité
Helmstraat 109 3, 2060 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle