Appartement à vendre à Anvers avec 3 chambres

Classe énergétique CEPCC
124
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Een prachtig instapklaar 3-slaapkamer appartement in hartje Antwerpen. Gelegen op de bovenste verdieping (8e verdieping), biedt dit appartement warme en lichtrijke ruimtes.

U komt binnen in een inkomhal met inbouwkast welke via een 2-tal grote glazen deuren toegang geeft tot een zeer lichtrijke leefruimte. De leefruimte bestaat uit een open keuken met zicht op de dinerruimte en living. Het parket is enkel jaren geleden volledig gerenoveerd en verkeert in goede staat.

De ruime hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer heeft een zonnig balkon met een prachtig uitzicht over de stad. Het appartement telt daarnaast nog een 2-tal kleinere slaapkamers allebei uitgerust met inbouwkasten en een klein balkon aan een van de slaapkamers.

Er is een moderne badkamer met dubbele wastafel en een bad/douche combinatie. Het toilet bevindt zich in een afzonderlijke ruimte. Er bevindt zich naast de inkomhal ook een opslagkamer met ruimte voor de wasmachine en wasdroger.

Het appartement wordt verkocht met een autostaanplaats gelegen in de ondergrondse garage en een private kelder opslagruimte.

De algemene delen worden regelmatig onderhouden waarvan meest recent: isolatie van het dak, isolatie van de zijgevel, nieuwe inkomdeuren en een vernieuwde intercom.

Door de centrale ligging nabij het stadspark, groen kwartier en zurenborg biedt het appartement een goede balans tussen groen, rust en het levendige van de stad. Door de ideale ligging kunt u genieten van al dat Antwerpen te bieden heeft.

Finances

Revenu cadastral
1.353 €
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
124 m²
État du bâtiment
Très bon état

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Non

Lieu

Environs / quartier
Centre ville

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
1
Nombre de cuisines
1

Confort

Climatisation
Non
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
253
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
202.405.200.003.206.750

Urbanisme

Infos urbanisme
Non
Destination bâtiment
Privé - maison
Plan cadastral
Non
Localité
Belgiëlei 17 802, 2018 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle