Maison à vendre à Anvers avec 6 chambres

5 000 000 €
Classe énergétique CEPCC
1.010
6
5
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Eclectisch herenhuis met binnenzwembad in het centrum van Antwerpen

In één van de meest residentiële straten van Antwerpen treffen we dit waar stadspaleis.

Deze prachtige luxe herenwoning met binnenzwembad, werd in eclectische stijl gebouwd in opdracht van James Nurnberg, dit naar een ontwerp door architect Emile Thielens anno 1911 en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van +- 1000m² en een terrein van 752m². De woning heeft een gevelbreedte van drie ongelijke traveeën aan de straat en telt drie bouwlagen onder een mansardedak (leien). 

Je betreedt de woning via een centrale inkomhal op prachtige marmeren vloer. Het ruimtelijk effect wordt hier geaccentueerd middels de aanwezigheid van een vide waardoor je bij het binnenkomen over een imposante dubbele plafondhoogte beschikt.  Achteraan springt de prachtige traphal meteen in het oog. Deze deelt de woning over de volledige breedte op, ontdubbeld door de diensttrap (en lift) met eigen toegang.

Op de begane grond treffen we een ruime inpandige garage, fietsenstalling, garderobe, gastentoilet, bureel met kitchenette, een gezellige bar alsook een wellness-gedeelte met zwembad, jacuzzi, sauna, inloopdouche en apart toilet. Zowel vanuit de bar als vanuit het wellness-gedeelte is er toegang tot de tuin.
Op het bel étage gedeelte bevinden zich de salons aan de straatzijde. Niet enkel de authentieke parketvloeren springen hier in het oog, maar tevens de prachtige sierschouw en hoge plafonds. Achteraan bevindt zich de eetkamer met privé salon, alsook volledig uitgerust keukengedeelte welke beiden toegang hebben tot een aangenaam terras met tevens trap naar de tuin. Verder treffen we op dit niveau een geïnstalleerde bijkeuken alsook toiletruimte.

De tweede verdieping wordt ingenomen door drie slaapkamers, twee badkamers en de voormalige linnenkamer welke heden dienst doet als riante berging en één van de slaapkamers als bureel.
De masterbedroom bevindt zich integraal aan de voorzijde en vormt een streling voor het oog. Deze kamer is niet enkel erg ruim, maar kenmerkt zich tevens door het prachtige maatwerk met detailafwerking, aangepaste gordijnen, hoge plafonds, authentieke parketvloeren en sierterrassen aan de voorzijde.  De ensuite badkamer geniet tevens een uitzonderlijke afwerking. Ze beschikt over vloerverwarming, dubbele design lavabo met spiegel, een riante inloopdouche alsook apart toilet. Ook de tweede grootste slaapkamer beschikt over een prachtige badkamer met o.a. stijlvol ligbad en ruime inloopdouche welke tevens hoogwaardig werd afgewerkt en voorzien is van vloerverwarming.

De mansarde  (bereikbaar via de diensttrap en lift)  omvatte vroeger vermoedelijk de kamers voor personeel of gasten en bestaat heden uit 5 riante slaapkamers waarvan 3 met ensuite badkamer. 2 andere kamers delen een douchekamer. Er is tevens nog een riant zonneterras aanwezig op dit niveau alsook een extra toiletruimte.
Het spreekt voor zich dat de ruimte aanpalend aan het zonneterras een andere bestemming kan krijgen zoals fitness, tv ruimte, salon voor een au pair, …

Kelderverdieping:
Hier vinden we meerdere ruimten waaronder de technische ruimte voor electra, een wasberging, de zwembadinstallatie alsook de centrale verwarming op gas. (Ook de lift komt tot dit niveau.)
In de tuin vinden we een aangenaam bijgebouw met verwarmd en gezellig overdekt terras alsook een ruime tuinberging.
De woning werd enkele jaren geleden grotendeels vernieuwd en o.a. voorzien van dakisolatie, hoog rendementsbeglazing en inbraakveilig glas, rolluiken, een nieuwe verwarmingsinstallatie, aangepaste elektriciteit, enkele nieuwe badkamers, …

Dit hedendaagse stadspaleis met diverse authentieke elementen leent zich niet enkel als royale woonst, maar zou evengoed dienst kunnen doen als boutique hotel, stijlvolle kantoren, …
Leuk om weten is dat naast de inpandige garage, de oprit nog plaats biedt aan enkele wagens. Dit zowel voor als naast de woning.

Heeft U interesse in deze uitzonderlijke woning? Aarzel niet van ons te willen contacteren voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison de maître
Surface
1.010 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui
Surface jardin
381 m²

Aménagement

Nombre de chambres
6
Dressing
Oui
Nombre de salles de bain
5

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
258
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
3.074.840

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Van Putlei 32, 2018 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires