Maison à vendre à Anvers avec 7 chambres

Classe énergétique CEPCC
375
176
7
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Een prachtige herenwoning gelegen in het hart van het Zuid, slechts een steenworp verwijderd van het Museum van Schone Kunsten, met nabijheid van de bruisende Leien, restaurants en bars.

Bij het betreden valt meteen de elegante en sierlijke voorgevel op, die het karakter van de woning benadrukt. Binnen straalt het huis ook een uniek karakter uit, met zijn authentieke kenmerken zoals hoge plafonds, elegante eiken- en stenen vloeren, en sierlijke ornamenten.

Met vijf ruime slaapkamers, variërend van ongeveer 14 tot 25 vierkante meter, 2 multifunctionele ruimtes en een badkamer voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche, biedt de woning voldoende ruimte. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een tweede badkamer toe te voegen voor nog meer comfort.

Via de charmante inkomhal betreedt men de ruime woonkamer van circa 60 vierkante meter, naadloos verbonden met de charmante eetkamer, voorzien van sfeervolle loodglasramen en deuren. Een lichtrijke uitbouw biedt uitzicht op de gezellige stadstuin van ongeveer 70 vierkante meter.

De ruime en volledig uitgeruste keuken, bereikbaar via zowel de eetkamer als de inkomhal, biedt toegang tot de zonnige tuin. Er is overvloedige opbergruimte en potentieel in de woning aanwezig. Bovendien beschikt het huis over een droge, goed uitgeruste kelder met een wasruimte.

De locatie is ideaal, met verschillende supermarkten, boetieks, scholen, groene parken, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen in de nabijheid. De woning heeft een goede mobiscore en is elektrisch conform, met een gunstig EPC. De ramen zijn uitgerust met dubbele beglazing voor optimale isolatie en comfort, en het schrijnwerk is vervaardigd uit duurzaam moabihout.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non
Revenu cadastral
1.229 €
Surface cadastrale
176 m²

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison de maître
Surface
375 m²

Terrain

Surface de la parcelle
176 m²
Jardin
Oui
Largeur à la rue
6 m

Lieu

Environs / quartier
Central; Centre ville
Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
7
Surface chambres à coucher
25 m²; 25 m²; 18 m²; 17 m²; 16 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Parlophone
Oui
Ascenseur
Non
Piscine
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
269
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20231126-0003050138-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de lotissement
Non
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle