Maison à vendre à Anvers avec 5 chambres

Contactez-nous
CEPCC
302
117
5
2
Description

Matcged: kevin@wellimmo.net voor meer info! Prachtige art-deco herenwoning van 302m² op ideale locatie nabij het Albertpark te Antwerpen

Matched: kevin@wellimmo.net voor meer info!
Bekijk alvast de videotour, het EPC, elektriciteitskeuring, asbestinventaris en grondplan via de Wellimmo-site ("documenten")

Deze halfopen en instapklare herenwoning, gelegen op de hoek met de Doornelei geniet een uitstekende oriëntatie en ligging in centrum Antwerpen, vlakbij verschillende parken, leuke horecazaken, openbaar vervoer en de uitvalswegen van en naar de stad.

De woning uit 1927, naar een ontwerp van architect Vandenbroucke-Eeman bevat vele schitterende originele elementen, typerend voor de interbellumarchitectuur. De uiterst lichte hoekwoning werd grondig gerenoveerd in 2016 en beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 302m² waardoor een combinatie wonen/werken perfect mogelijk is.

We betreden de woning via een royale inkomhal die beschikt over prachtige authentieke elementen met gastentoilet en vestiaire, deze geeft langs de rechterzijde uit op de leefkeuken met betonnen werkblad. Langs de linkerzijde treffen we een polyvalente ruimte die dienst kan doen als leefruimte, hiernaast vinden we een handige technische ruimte/atelier. Op verdieping 1 treffen we 3 slaapkamers (25m²,12m² en 11m²), een ingerichte dressing en een eerste luxueus gerenoveerde badkamer met inloopdouche en ligbad. De bovenste verdieping wordt mmt. (korte termijn) verhuurd aan 2 studenten en beschikt eveneens over een gemeenschappelijke ingerichte keuken en badkamer met douche en toilet, alsook 2 slaapkamers (25m² en 11m²). Op dit verdiep treffen we eveneens het aangename dakterras van 13m².  De kers op de taart is ongetwijfeld de (momenteel overdekte) koer op het gelijkvloers bereikbaar via zowel de woning als de aparte deur in voorgevel, handig voor bv fietsen, deze zou desgewenst  kunnen verbonden worden met de achterliggende eetkamer (zie grondplan)   Tot slot treffen we onderaards een ruime en bruikbare kelderverdieping.

Kortom een vastgoedparel, voor echte architectuurliefhebbers!

Interesse? Voor meer info of een plaatsbezoek: info@wellimmo.net of 03/225.00.68

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Revenu cadastral
1.266 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Surface
302 m²
Nouveau bâtiment
Non

Terrain

Surface de la parcelle
117 m²
Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
5
Dressing
Oui
Nombre de salles de bain
2

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
250
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240315-0003177585-RES-1

Urbanisme

Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Generaal Lemanstraat 29, 2018 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires