Appartement à vendre à Anvers avec 1 chambre

Classe énergétique CEPCC
60
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Het appartement bevindt zich op dé locatie bij uitstek voor wie houdt van het bruisende stadsleven: vlakbij de Marnixplaats, op wandelafstand van het Mechelseplein en ook het Zuid en het historische stadscentrum bereik je in een mum van tijd. Verder kan je hier ook genieten van een vlotte verbinding met het openbaar vervoer en het velo-deelsysteem en met de auto bereik je de snelweg dan weer in enkele minuten. Een toplocatie voor de stadsmus die houdt van een goede bereikbaarheid!

 

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en maakt deel uit van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, waarvan het dak in 2022 geïsoleerd is conform de norm 2050. De vaste kosten bedragen € 23/maand en omvatten de blokpolis. De verwarming is individueel op gas. Het appartement is volledig vernieuwd in 2022 en is tot in de puntjes afgewerkt. De ramen zijn voorzien van dubbel hoogrendementsglas in pvc en de elektriciteit is conform. Kortom: je kan hier zonder zorgen je intrek nemen.

 

Je komt binnen in de hal en treft aan de voorzijde de lichtrijke woonkamer, die een mooie oppervlakte van zo’n 30 m² beslaat. Wanneer je de hal doorloopt, kom je langs de linkerzijde eerst de slaapkamer (9 m²) voorbij en bereik je vervolgens de keuken (13 m²), die uitgerust is met alle hedendaags comfort. Grenzend hieraan is er een berging/wasplaats (2 m²) aanwezig en helemaal achteraan bevindt zich de badkamer (4 m²) met lavabomeubel, handdoekdroger, inloopdouche en wc.

 

Tot slot staan er nog een ruime kelderberging en fietsenstalling ter beschikking. Bewoonbare opp. 60 m² ref.: bruto vloeropp. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Finances

Revenu cadastral
425 €
Informations cadastrales
3544/00B003
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
60 m²
État du bâtiment
Bon état

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisine
Cuisine entièrement aménagée

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
283
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20220518-0002606613-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Sur demande
Permis de lotissement
Sur demande
Localité
Verbondstraat 15, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle