Appartement à vendre à Anvers avec 1 chambre

Classe énergétique AEPCA
100
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Op zoek naar een woning met een vakantiegevoel? Dan bent u aan het juiste adres. Dit appartement biedt u het exclusieve gevoel van wonen aan het water gecombineerd met het gemak van leven in een stad. Het beste van beide werelden dus.

Indeling: Het hele appartement is voorzien van ingemaakte kasten. Deze lopen door van de inkomhal tot de leefkamer en zelfs tot in de slaapkamer. De badkamer is ensuite aan de ruime slaapkamer en uitgerust met een ligbad, inloopdouche en lavabomeubel. De gehele keuken is voorzien van alle comfort. De ruime leefruimte biedt zelfs de mogelijkheid tot het creëren van een kleinere tweede slaapkamer indien nodig. Hier kan nog een extra muur gezet worden zonder in te boeten in leefcomfort. Vanuit de open woonkamer hebt u ook toegang tot de twee terrassen waarvan één zuidgericht en de ander oostgericht. Aansluitingen voor uw wasmachine vindt u in de berging. Als de opbergruimte van alle ingemaakte kasten en van de inpandige berging niet voldoende zijn, dan hebt u nog altijd de mogelijkheid om de kelderberging te vullen.

Omgeving: De Cadixwijk, gelegen in het noorden van Antwerpen, is een van de meest dynamische en opkomende buurten van de stad. De wijk maakt deel uit van het Eilandje, een gebied dat bekend staat om zijn herontwikkeling en modernisering. De Cadixwijk is een prachtige combinatie van oud en nieuw, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen om een levendige en dynamische omgeving te creëren. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, architectuur of gewoon op zoek bent naar een leuke plek om te vertoeven, de Cadixwijk heeft voor iedereen iets te bieden. De wijk heeft verschillende parken en groene ruimtes waar bewoners en bezoekers kunnen ontspannen. Het Kattendijkdok en het Kempisch Dok zijn populaire plekken voor een wandeling of om van het uitzicht te genieten.

Extra's: Fietsenberging - ruime kelderberging - autostaanplaats verplicht à 40.000 euro - 2 zonnige terrassen - nabijheid van water.

Finances

Informations cadastrales
0154/00S004
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
100 m²
Type de toiture
Toit plat

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisine
Cuisine entièrement aménagée

Confort

Ascenseur
Oui
Raccordement au gaz
Oui
Raccordement à l’eau
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
94
Classe énergétique
A
Numéro du rapport PEB
3.143.434

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Kattendijkdok-Oostkaai 50 401, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle