Commercial à vendre à Anvers

249 000 €
Classe énergétique CEPCC
47
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Commerciële ruimte in het historisch centrum van Antwerpen

Wil je een winkel, koffiebar of een unieke conceptstore uit de grond stampen op een knaller van een plek? Bingo! Dit handelspand op het gelijkvloers ligt midden in de bruisende stad tussen tal van leuke horecazaken en toffe winkels.

 

Zichtbaarheid maal twee

Je wilt natuurlijk dat potentiële klanten je meteen weten te vinden als die langverwachte eigen zaak eindelijk het licht ziet. Dan hebben wij goed nieuws: dit pand is een ‘doorkijkpand’. Je weet wel, met een ingang vooraan én achteraan. En ramen wel te verstaan. Dat betekent een grote etalage aan de Minderbroedersrui en in de Kleine Goddaard. Jij ‘ownt’ heel de benedenverdieping, baby.

Een doorkijkpand, da’s één ding, maar veel passage hebben is natuurlijk een 2de vereiste. Ook daar hoef je je geen zorgen over maken. Integendeel. De Minderbroedersrui is een bruisende straat vol zalige zaakjes. Succesvolle koffiebars, lunchplekjes en restaurants zoals HART, Normo en September hebben er het gezelschap van onder andere Faren – een winkel met unieke lampen, een schoonheidssalon, een kapper en een kunstgalerij. Het pand ligt ook nog eens vlak bij een drukbezochte tramhalte.

 

Een stralend pand

Dit statige pand werd van boven tot onder onder handen genomen. De gevel is parelwit en de stijlvolle zwarte aluminium en houten ramen gloednieuw, net zoals de gehele binneninrichting. Hier werd gekozen voor een zwarte toog met houten werkblad. En verder… doe jij volledig je zin. Jij kiest de inrichting die bij jouw stijl en zaak past.

 

Stockage in de kelder

En dan is er nog een kelder. Ook die is helemaal voor jou. Meer dan 40 m² aan stockageruimte is inbegrepen. Droomscenario? We know! De handelsruimte zelf is 47 m². In totaal beschik je dus over een oppervlakte van 88 m² om lekker te freewheelen.


Wil jij een zaak starten met garantie op succes? Smeed maar volop plannen en deel ze via info@ugly.be!

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Bureau
Surface
47 m²

Terrain

Orientation jardin
Sud-ouest

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Toilette
Oui
Cave
Oui

Confort

Ascenseur
Non
Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20221228-0002766436-KNR-1
Date d’expiration PEB
28-12-2032

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Localité
Minderbroedersrui 8 001, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires