Appartement à vendre à Anvers avec 2 chambres

Classe énergétique AEPCA
80
89
2
1
Description

Uiterst privatief 2 slpk app met ruim terras en EPC label A

Dit charmante en uiterst privé gelegen appartement met twee slaapkamers en een EPC-label A bevindt zich op de eerste verdieping van een stijlvolle nieuwbouwresidentie in het hart van het historische stadscentrum van Antwerpen. Dit eigendom, gebouwd in 2022, biedt een bruto bewoonbare oppervlakte van 80 m² en beschikt over een prachtig overdekt terras van circa 8,5 m², volledig privé. Daarnaast zijn er een kelderberging en twee privé fietsenstaanplaatsen inbegrepen.
De verkoop valt onder het stelsel van registratierechten.

De unieke troeven van dit appartement zijn de overvloedige lichtinval dankzij grote ramen, de doordachte indeling en de uitzonderlijke mate van privacy. Het appartement straalt een gevoel van veiligheid en geborgenheid uit en is bovendien super energiezuinig, met uitstekende isolatie. De gemiddelde energiekosten bedragen slechts rond de €40 per maand, mede dankzij de zes privé zonnepanelen die bij het eigendom horen.

De hoofdtoegang bevindt zich aan de Keizerstraat, waarna u via een zijweg naar het rustige binnengebied van de residentie wordt geleid. De lift brengt u direct naar de hal van het appartement, die toegang biedt tot de vestiaire, het toilet, de ruime leefruimte, het overdekte terras en de hoogwaardig afgewerkte keuken met aparte berging. Verder zijn er twee comfortabele slaapkamers, een moderne badkamer en een technische berging.

Er is een mogelijkheid om parkeerplaatsen in de residentie te huren of te kopen.

Voor meer informatie of om dit unieke appartement zelf te ervaren, kunt u contact met ons opnemen via 03.225.00.68 of info@wellimmo.net. Bezoek ook onze website op www.wellimmo.net.
 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
3.830 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
80 m²

Terrain

Surface de la parcelle
88,5 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Orientation jardin
Ouest

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
6
Classe énergétique
A
Niveau E
0

Urbanisme

Droit de préemption
Non
Localité
Keizerstraat 19 C, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle