Appartement à vendre à Anvers avec 3 chambres

Classe énergétique AEPCA
121
3
2
Description

Knap GLVapp (2017) van 121m² met aparte inkom op ‘t Eilandje

Knap GLV-appartement (2017) van 121 m² met aparte inkom, groot terras, 3 slaapkamers en 2 badkamers op ‘t Eilandje in Antwerpen

Veel lichtinval en open gevoel | Jong gebouw 2017 | Kwalitatief gebouwd | 121 m² woonoppervlakte | Uitzonderlijk: met eigen inkom | 40 m² buitenruimte – zonnig terras met zicht op binnentuin | 3 slaapkamers | 2 badkamers | 2 autostaanplaatsen in ondergronds garagecomplex | Mogelijkheid tot laadpaal | Kelderberging | Energiezuinig: EPC 90 | Ventilatiesysteem type D | 3-dubbele beglazing – akoestisch isolerend | Elektriciteit conform | Onmiddellijk instapklaar | Op ’t Eilandje


Op zoek naar een gelijkvloersappartement met heerlijk terras in het hartje van Antwerpen? Liefst onmiddellijk instapklaar, afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en centraal maar toch rustig gelegen? Dan is dit uw kans: een goed ingedeeld, ruim en lichtrijk appartement in een jong gebouw van 2017, top gelegen op 5 minuten van het centrum van stad Antwerpen. Opgelet: zeer gegeerde woning – wees er dus snel bij!

Indeling van het appartement:
  • Inkomhal: welkom thuis! Uw toekomstige woonst ligt op de gelijkvloerse verdieping op ’t Eilandje in hartje Antwerpen met aparte inkom. U komt binnen in de woning via een solide veiligheidsdeur. In de hal is er plaats voor een op maat gemaakte vestiairekast en u vindt er de deur naar het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met zicht op de tuin: vanuit de inkomhal stapt u in de open leefruimte van ca. 50 m² met prachtige parketvloer – die bovendien doorloopt in het hele appartement wat een vergrotend effect geeft. Dankzij de kamerbrede en -hoge raampartijen komt er veel licht naar binnen en hebt u een mooi uitzicht op uw terras en het groen erachter. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends.
  • Open keuken: de keuken vormt 1 geheel met de leefruimte. Er is een groot keukeneiland met composieten werkblad, een handige spoelbak, een inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap (Novy) en een handige ingebouwde stekkerdoos. Tegen de muur is er een kastenwand met hetzelfde composieten werkblad en u vindt er nog een aantal keukentoestellen zoals de oven, combi-bakmicrogolfoven, vaatwasser, koelkast en diepvries – allemaal kwaliteitstoestellen van het merk Siemens.
  • Bijkeuken: aansluitend aan de keuken vindt u nog een handige bijkeuken van ca. 4,5 m². Er is genoeg plaats voor een extra diepvries, opbergruimte voor voorraad…
  • Terras met zicht op de binnentuin: het grote raam achteraan verbindt de leefruimte met het terras. Dit terras van 40 m² is zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement, want u geniet er altijd van de zon. Op warme zomeravonden trakteert u er uw vrienden op een BBQ en feestelijke cocktails. Er is plaats voor een tafel om buiten te eten en een lounge-set om heerlijk te relaxen. Bovendien is er een trap naar de gezamenlijke binnentuin.
  • 3 slaapkamers: aan de voorzijde liggen de slaapkamers van ca. 11,5 m², 8 m² en 7 m². U kunt een van de kamers ook inrichten als dressing, kantoor of speelhoek. Ook hier loopt dezelfde warme parketvloer door en de ramen zijn voorzien van elektrische zonnewering.
  • 2 badkamers: ergert u zich weleens aan de drukke ochtendspits in de badkamer? Dan hebben we goed nieuws want dit appartement heeft er 2. Tegenover de masterbedroom vindt u de grootste badkamer met ligbad, toilet, handig wandmeubel met ingebouwde wastafel en spiegelkast. In de andere krijgt u een inloopdouche met regendouchekop, wandmeubel met ingebouwde wastafel en spiegelkast. Bovendien hebben beide badkamers een wandradiator om de handdoeken te drogen. Zo maakt iedereen zich op zijn eigen tempo klaar voor de dag. Beide badkamers zijn volledig betegeld en dus makkelijk schoon te maken.
  • Wasplaats: tot slot is er nog een aparte wasplaats met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Ondergrondse ruime kelderberging: bij het appartement hoort nog een grote ondergrondse private kelderberging – hier stockeert u de spullen die u niet vaak nodig heeft.
  • 2 autostaanplaatsen in ondergrondse garagecomplex: het appartement beschikt over 2 autostaanplaatsen in het ondergronds garagecomplex. De mogelijkheid tot het installeren van een laadpaal is bovendien reeds voorzien. Deze zijn verplicht bij aan te kopen voor €35.000 per autostaanplaats.
  • Fietsenstalling: waar zet u veilig en droog uw fiets? In de gemeenschappelijke ondergrondse fietsenstalling – bereikbaar via de fietstrap.
Energiezuinig en piekfijn afgewerkt
Het appartement is voorzien van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en met oog voor detail. Dat merkt u al van het moment dat u binnenstapt, alsook het licht en de ruimte van het interieur. Het gebouw werd opgeleverd in 2017 volgens de normen van toen. Met een EPC-score van 90 kWh/m²jaar scoort u sterk waardoor uw energieverbruik laag ligt en dat merkt u in uw portemonnee. Verwarmen gebeurt milieuvriendelijk met de centrale verwarming op aardgas die wordt aangestuurd door een condensatieketel van Viessmann. Bovendien heeft het appartement een ventilatiesysteem type D – dat volledig geautomatiseerd verse buitenlucht aanvoert en binnenlucht afvoert. In de gouden aluminium ramen (Schüco) zit driedubbel superisolerend hoogrendementsglas – overal voorzien van elektrische zonwerende screens. Bovendien is de elektriciteit in orde en gekeurd tot 2042.

Gemeenschappelijke kosten
Voor de kosten van de gemeenschappelijke delen betaalt u 796,55 euro per kwartaal. Daar zit in: het onderhoud (schoonmaak gang, schoonmaak garage, onderhoud gemene delen tuin…) en elektriciteit van de gemeenschappelijke delen, het onderhoud van de lift, de syndicus, de blokpolis en uw maandelijkse bijdrage aan het reservefonds. De meters elektriciteit, gas en water zijn apart – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. 

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: B.

Bij ‘t Eilandje: buurt in beweging
Dit appartement ligt in een stuk van de stad dat elke dag nog mooier wordt en dat het bruist in deze oude havenbuurt, is een understatement. Het Eilandje is een aantrekkingspool voor wie luxe en cultuur wil combineren. U woont vlak aan de Schelde met het MAS, vele winkels en horecazaken en de jachthaven op 1 minuut wandelen. Ook Park Spoor Noord en het historisch centrum liggen op wandelafstand. Het is maar 11 minuten stappen naar de Franklin Rooseveltplaats en 15 minuten stappen naar Antwerpen-Centraal, en ook de tramhalte ligt om de hoek. Met de auto rijdt u zo de Waaslandtunnel in naar Linkeroever en zit u vlak bij de Noorderlaan en de E19.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Revenu cadastral
1.209 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
121 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui
Orientation jardin
Est

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
2
Type de cuisine
Cuisine finie

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
90
Classe énergétique
A
Niveau E
0

Urbanisme

Permis de lotissement
Oui
Droit de préemption
Oui
G(bâtiment)-score
B (faible probabilité sous le changement climatique ap.2050)
Localité
Piraeusstraat 10, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle