Appartement à vendre à Anvers avec 4 chambres

Classe énergétique BEPCB
232
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Volledig opgefrist appartement van 232 m² gelegen aan het MAS!

Dit vier-slaapkamer appartement bevindt zich op de 3de verdieping met frontaal zicht op de jachthaven. De vele raampartijen zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Alle ruimtes zijn voorzien van parket, behalve de badkamers en de toiletten. Alle muren zijn recent geschilderd en het parket werd volledig opgeschuurd en opnieuw behandeld, waardoor dit appartement instapklaar is.

Bij het betreden van het appartement komt men in de inkomhal die toegang geeft tot 2 slaapkamers, een volledig betegelde badkamer met douche, enkel lavabomeubel, handdoekdroger en een apart gastentoilet met handenwasser.

Via aan dubbele glazendeur betreedt men de ruime woonkamer met een ingerichte open keuken (Amerikaanse koelkast, oven, kookplaat, dampkap, vaatwasser, dubbele gootsteen). 

Aan de andere zijde van het appartement heeft men nog 2 slaapkamers waarvan 1 ingericht is als ensuite met in de badkamer een dubbel lavabomeubel, ligbad, handdoekdroger, douche, apart toilet en een aparte dressing. De 4de slaapkamer heeft een prachtig zicht op de haven en het Mas.

Extra troeven: videofoon, alarm, vliegenramen en een lift. Mogelijkheid tot het aankopen van 2 autostaanplaatsen onder het gebouw à 42.500 euro/stuk, motostaanplaats à 12.000 euro en een kelderberging à 12.000 euro.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
232 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle mixte

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
39 m²; 22 m²; 12 m²; 11 m²
Nombre de salles de bain
2

Confort

Vidéophone
Oui
Ascenseur
Oui
Piscine
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
115
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
2.618.723

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Droit de préemption
Non
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle