Maison à vendre à Anvers avec 4 chambres

Classe énergétique CEPCC
189
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

In een uiterst rustige eenrichtingsstraat tussen de Universiteitsbuurt en het Eilandje ligt deze ruime, goed onderhouden bel-etage. De noord-georiënteerde tuin van maar liefst 145 m² maakt het een unieke opportuniteit, want zo’n stukje groen in het hartje van de stad is zeldzaam en maakt het geschikt voor gezinnen met kinderen die zich naar hartelust kunnen uitleven.

 

De woning is indien gewenst hier en daar te moderniseren, maar verkeert nog wel in oerdegelijke staat en is doorheen de jaren goed onderhouden. De ramen beschikken over dubbele aluminiumbeglazing en zijn voorzien van rolluiken. Je komt binnen in de inkom-/traphal en voelt meteen de ruimtelijkheid. Links heb je van hieruit toegang tot de garage (36 m²) met ruimte om 2 wagens te parkeren, geen overbodige luxe temidden van de stad. Verder is er op het gelijkvloers nog een douchekamer/wasplaats (9 m²) aanwezig, ideaal om de kindjes af te spoelen na een dag ravotten in de tuin.

 

Op de eerste etage is er op de hal een apart gastentoilet te vinden. De woonkamer heeft een mooie opervlakte van 43 m² en geniet voor- en achteraan van binnenvallend daglicht. De aparte keuken (7 m²) is voorzien van een basisuitrusting. Op de bovenverdieping situeren zich de 4 slaapkamers met oppervlaktes variërend tussen de 8 m² en 15 m². De badkamer (6 m²) is voorzien van een douche, wc en dubbele lavabo.

 

Wil je ruim en rustig wonen in de stad en ook genieten van een zalige buitenruimte? Mis deze kans niet! Bewoonbare opp. 189 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Finances

Informations cadastrales
0231/00B000
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
189 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui
Surface jardin
145 m²

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
1
Nombre de salles d’eau
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
224
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240627-0003295296-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Sur demande
Permis de lotissement
Sur demande
Localité
Stijfselrui 41, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle