Appartement à vendre à Anvers avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
286
185
3
1
Description

State of the art duplex: 300m² pure luxe op prime location op het echte Zuid te Antwerpen!

Via de wellimmo-site kan u reeds de videotour, het gunstig EPC-attest(B), het conform EK en de asbestinventaris, alsook het grondplan downloaden ("documenten")

Pal op het échte Antwerpse Zuid treffen we dit uitzonderlijk duplexappartement van maar liefst 286m² in een statige herenwoning met een uitzonderlijke gevelbreedte van 8 m, vlak aan het K.M.S.K.A., naast het recent aangelegde Zuidpark op de gedempte zuiderdokken, de mooiste locatie van Antwerpen!
Het volledig gerenoveerde appartement met aangename buitenruimte (30m²) is uiterst hoogwaardig afgewerkt en combineert fantastische authentieke elementen met moderne toetsen en technieken. De royale plafondhoogte (4,5m!) en uitzonderlijke breedte van de leefvertrekken zorgen voor een ongekend ruimtegevoel, de ultieme luxe.
De open leefkeuken met composieten werkblad is volledig voorzien van kwaliteitstoestellen (waaronder het Lacanche-fornuis, en de maatwerk Venduro-afzuiging), via verborgen deuren in de prachtige fineerwand krijgen we toegang tot een handige bijkeuken enerzijds en aan de inkomzijde tot een gastentoilet met handenwasser anderzijds.
Via een interne trap in de keuken hebben we toegang tot het Souterrain,hier bevinden zich 3 slaapkamers (22m², 18m² en 12m²), de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, een dressing, een 2de toilet, een wasplaats en een handige extra bergruimte.  

De maandelijkse lasten zijn zeer laag (+/-65€) en in de nieuwe ondergrondse Q-park achter de hoek kan u als bewoner genieten van een gegarandeerde plaats aan uiterst democratisch tarief (85€/maand), de kers op de taart! Kom deze unieke vastgoedparel snel ontdekken!

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Revenu cadastral
1.655 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Duplex
Surface
286 m²

Terrain

Surface de la parcelle
185 m²
Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique
Largeur de la parcelle
8 m

Aménagement

Nombre de chambres
3
Dressing
Oui
Nombre de salles de bain
1

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
121
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240318-0003180605-RES-2

Urbanisme

G(bâtiment)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
P(arcelle)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
Patrimoine protégé
Non
Localité
Graaf van Egmontstraat 14 0, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle