Appartement à vendre à Anvers avec 2 chambres

Classe énergétique CEPCC
120
802
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
In het centrum van Antwerpen tussen de bekende winkelstraat de Meir en de Groenplaats treffen we het impressionante gebouw, residentie "MEIR Building" gekenmerkt door zijn prachtige art-deco stijl. Dit architecturale gebouw, met als overbuur de iconische Boerentoren of de toekomstige "Cultuurtoren" is recent gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen en stijl maar voldoet aan alle hedendaagse normen.
Bij het betreden van de inkomhal ervaar je direct de charme en sfeer, waarna de lift u brengt tot het appartement op de 5de verdieping. Het appartement waar art-deco elementen en een modern leef comfort samenvloeien is afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen en omvat volgende indeling;

Het lichtrijke en stijlvol ingerichte appartement met een oppervlakte van 120 m² betreden we middels de inkomhal met vestiaire en gastentoilet; de centrale hal brengt u tot de riante leefruimte. Deze woonkamer van 55 m² beschikt over grote raampartijen die zorgen voor natuurlijke lichtinval en een mooi zicht. Aanpalend treffen we de vernieuwde open keuken, ingericht met kwalitatieve inbouwtoestellen en maatkasten. Verder treffen we 2 slaapkamers waarvan de master bedroom, met een oppervlakte van 16m², voorzien is van ingemaakte kasten en een ensuite badkamer met inloopdouche. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich het zuidgeoriënteerde terras dewelke een oase van rust en privacy biedt en tevens zorgt voor een adembenemend verzicht over de skyline van Antwerpen.

Verder is een kelderberging en fietsenstalling mee voorzien.

Dit appartement is een aanrader vanwege zijn unieke ligging en stijlvolle afwerking. Overtuig uzelf en ontdek de charme van dit pand tijdens een bezoek ter plaatse!

Finances

Revenu cadastral
1.248 €
Informations cadastrales
Antwerpen , 3 afd, sectie C
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Flat
Surface
120 m²

Terrain

Surface de la parcelle
802 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Cuisine
Oui

Confort

Raccordement électrique
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
288
Classe énergétique
C
Type de vitrage
vitrage haut rendement

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Meirbrug 2, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle