Commercial à louer à Alost

895 €
75
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

NL. Telefonisch worden geen bezoekmomenten geregeld. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging.

FR. Aucune visite n'est organisée par téléphone. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite.

EN. Visits will not be arranged by phone. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing.

 

Op de Houtmarkt, in het centrum van Aalst, bevindt zich dit nieuwbouw hoekpand. Het pand is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat. Bijgevolg is er veel passage en heeft uw zaak een goede bereikbaarheid.

Deze kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 75m2, bestaande uit verschillende ruimten. Dit kantoor beschikt ook over een volwaardige keuken en badkamer!
De maandelijkse huurprijs bedraagt 995 euro + OV.
Het gebouw is gelegen naast Carrefour Express, Tattooshop van Pommeline, Plantenwinkel Vivaldi, enzovoort, en is dus duidelijk gelegen in een commerciële buurt.

Tussen de foto's vindt u enkele foto's van de huidige bouwstaat, enkele illustratiefoto's van hoe de afwerking zal zijn en een plan. 
Het gebouw is volledig nieuw.

 

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Immeuble de bureaux
Surface
75 m²

Lieu

Distance des transports en commun
148 m
Distance d'une école
261 m
Distance des commerces
979 m

Aménagement

Nombre de salles de bain
1
Type de cuisine
Cuisine entièrement aménagée
Nombre de toilettes
1

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement à l’eau
Oui

Énergie

Numéro du rapport PEB
EPB in opmaak
Profils de fenêtre
Aluminium
Type de chauffage
Gaz

Urbanisme

Permis de lotissement
Non applicable
Zone riveraine
Non
Sujet aux inondations
Non
Localité
Houtmarkt 18, 9300 Alost
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires