Appartement à louer à Gand avec 2 chambres

850 €
Classe énergétique DEPCD
65
115
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Dit proper opgeknapt 2-slaapkamerappartement ligt vlakbij het kerkplein van Ekkergem. In de dichte omgeving vindt u de Coupure, Watersportbaan, supermarkten, scholen en een goed openbaar vervoersnetwerk.

Het eerste wat opvalt is de grote living met veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote ramen. Zowel vanuit de keuken als vanuit de living is er zicht op de stadstuin van wel liefst 50 m². De keuken verkeert, zoals alle andere ruimtes, in goede staat. Er is voldoende ruimte voorzien voor een oven, microgofloven, frigo en wasmachine. Het slaapgedeelte bestaat uit een grote slaapkamer en een kleine slaapkamer. Aangezien het appartement in een rustige straat is gelegen is er van geluidsoverlast geen sprake. Verder beschikt het appartement over een badkamer met dubbele lavabo, toilet en douche. Als laatste is er een kelder met fietsenstalling en een privé berging.

De huurprijs bedraag €850/maand + €15/maand ter garantie van het onderhoud van de tuin, exclusief nutsvoorzieningen (water-, gas- en elektriciteitskosten) en is beschikbaar vanaf 1 oktober 2024. Het plaatsen van een domicilie is verplicht. Bezoekaanvragen kunnen ENKEL VIA MAIL!

Finances

Disponible à partir de
01-10-2024

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
65 m²

Terrain

Surface de la parcelle
115 m²
Jardin
Oui
Surface jardin
50 m²

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
7,4 m²; 6 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
386
Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20211231-0002519322-RES-1
Localité
Krijgsgasthuisstraat 42, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires