800 €
Classe énergétique AEPCA
Description

RESIDENTIE ASTOR 03.02

Te huur: prachtig appartement met ruime terrassen, gelegen vlakbij het centrum van Oostende. Dit stijlvolle appartement biedt alles wat u zoekt voor comfortabel wonen in een bruisende omgeving.
Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd in een ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, perfect voor ontspanning en gezellige avonden. De open, volledig ingerichte keuken is praktisch en modern, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden.
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, waardoor het ook geschikt is voor gezinnen of mensen die graag extra ruimte willen. De badkamer is uitgerust met een comfortabel ligbad en een wastafel. Er is ook een apart toilet voor extra comfort.
Het absolute hoogtepunt van dit appartement zijn de prachtige terrassen, waar u volop kunt genieten van het buitenleven in alle rust, midden in de stad. De centrale ligging zorgt ervoor dat u op wandelafstand bent van winkels, restaurants en openbaar vervoer, terwijl u toch kunt genieten van privacy en rust.
Syndickosten bedragen €65 per maand als voorschot. Het appartement is officieel beschikbaar vanaf 1 januari 2025, maar kan in samenspraak met de huurders vroeger.
Mis deze kans niet om te wonen in een modern appartement met een fantastische ligging in Oostende!

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Nouveau bâtiment
Non

Aménagement

Nombre de chambres
0
Nombre de salles de bain
0
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
65
Classe énergétique
A
Numéro du rapport PEB
EP16647
Localité
Nieuwpoortsesteenweg 451 -453 0302, 8400 Ostende
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires