Appartement à louer à Hasselt avec 2 chambres

1 080 €
BEPCB
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Dit moderne appartement, gelegen op de zesde verdieping aan de Schiervellaan in Hasselt, biedt de ideale combinatie van stadsleven en comfort. De Schiervellaan maakt deel uit van de kleine ring rond het centrum van Hasselt, wat betekent dat je binnen enkele minuten kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft, van gezellige cafés tot winkelstraten. Tegelijkertijd biedt dit appartement ook een rustige plek om je terug te trekken, weg van de drukte van het stadscentrum.

Bij het appartement hoort een bewonerskaart van de gemeente, waarmee je gemakkelijk kunt parkeren in de buurt. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor 60 euro per maand een ondergrondse parkeerplaats te huren in een van de Q-Park-parkings, wat een extra gemak biedt voor wie veel met de auto reist.

De woning is voorzien van een stijlvolle houten laminaatvloer die zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Aan zowel de voor- als achterkant van het appartement bevinden zich 2 terrassen met schuiframen, waardoor je veel natuurlijk licht hebt en gemakkelijk naar buiten kunt om van het uitzicht te genieten.

De volledig geïnstalleerde keuken is uitgerust met voldoende kastruimte, een koelkast en een vaatwasser, waardoor koken en opruimen een fluitje van een cent wordt. De moderne badkamer is betegeld en voorzien van een strakke, eigentijdse inloopdouche, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Dit appartement is de perfecte plek voor wie het bruisende stadsleven van Hasselt wil combineren met een comfortabele woonomgeving.950 + huurprijs 950 + 130 euro kosten = 1080 euro.
vaste kosten zijn:
Lift
noodtel
meters
schoonmaak gem delen
electriciteit gem delen
voorschot gas met afrekening

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Type de bâtiments
Fermé

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Terrasse
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
155
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20201124-0002339531-RES-1
Localité
de Schiervellaan 14 7, 3500 Hasselt
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires