Commercial à louer à Hasselt

4 400 €
432
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Unieke en stijlvolle kantoren gelegen aan de Maastrichtersteenweg tussen de Kleine Ring en vlak aan de Grote Ring - groot 432 m² - met 5 parkeerplaatsen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Mogelijkheid om extra parkings bij te huren (zowel buiten en/of ondergrondse autostaanplaatsen). Beschikbaar op 01.01.2024.

INDELING (huidig) : GELIJKVLOERS 343 m² : inkomhal met ontvangstbalie, 8 aparte burelen, in het middengedeelte ev. landschapskantoor en/of extra kastruimten, keuken met eetruimte, ruime vergaderzaal 22 m² en een directiekantoor 25 m² & toiletgroep M/V. EERSTE VERDIEP - 89,40 m²: 4 kantoren, voorzien van een keuken, ruim terras en toiletgroep M/V.
Deze moderne uitgeruste kantoren zijn voorzien van alle nodige faciliteiten zoals o.a. een computervloer, LED verlichting, airco (stuurbaar per kantoor), directiekantoren, designkeuken(s) en ev. een extra bergruimte 20 m² in de kelderverdieping.

Door de centrale ligging van de kantoren nabij de Grote Ring, is er een vlotte aansluiting op het wegennet. De afrit E313 Hasselt-Zuid bevindt zich op enkele minuten, bushalte vlak voor de deur, het gezellige stadscentrum is op wandelafstand.

Voor meer info contacteer Danny op 0471/10.00.69 of 011/22.19.17 - danny@limburgsvastgoed.be.
Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving.

Finances

Disponible à partir de
01-01-2024
Disponibilité
À la livraison

Bâtiment

Type de propriété
Bureau
Sous-type
Bureau
Surface
432 m²

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui

Confort

Raccordement électrique
Oui

Urbanisme

G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
B (faible probabilité sous le changement climatique ap.2050)
Zone à risque d'inondation
Pas situé dans une zone inondable
Localité
Maastrichtersteenweg 210, 3500 Hasselt
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires