Commercial à louer à Anvers

1 850 €
Classe énergétique BEPCB
97
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het iconische Watt-gebouw aan de Mechelsesteenweg en tegenover het Albertpark biedt deze prachtige lunchbar een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid in een van de meest dynamische buurten van Antwerpen. Omringd door bedrijven, winkels en residentiële woningen, zorgt deze locatie voor een constante stroom van potentiële klanten.

Deze stijlvolle en moderne lunchbar is volledig ingericht en klaar om uw culinaire ondernemersdroom waar te maken. Het pand straalt een industriële en minimalistische esthetiek uit, met strakke lijnen en hoogwaardige afwerkingen. De ruime en lichte ruimte heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en uitzicht bieden op de levendige Mechelsesteenweg en het Albertpark. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van professionele apparatuur zoals ovens, koelkasten en werkbladen van roestvrij staal, alles klaar voor onmiddellijk gebruik. Er is een groot werkblad en voldoende opbergruimte, ideaal voor de bereiding van gerechten en opslag van keukengerei.

Deze lunchbar biedt een unieke kans voor ondernemers die willen profiteren van een centrale locatie in een bruisende buurt Of u nu een startende ondernemer bent of uw bestaande horeca-activiteiten wilt uitbreiden, dit pand biedt alles wat u nodig heeft voor succes.

HUURPRIJS: 1.850 € / maand
GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN: 100 € / maand
WAARBORG: 3 maanden huur
ONROERENDE VOORHEFFING TEN LASTE VAN HUURDER

Finances

Garantie locative (mois)
3

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Commerce
Surface
97 m²

Lieu

Environs / quartier
Central; Centre administratif
Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Confort

Raccordement aux égouts
Oui
Raccordement à l’eau
Oui

Énergie

Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
3323665-KNR-1
Date d’expiration PEB
01-01-1970
Localité
Mechelsesteenweg 271, 2018 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires