Commercial à louer à Anvers

1 600 €
Classe énergétique FEPCF
85
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Dit handelsgelijkvloers bevindt zich op een uitstekende locatie in de populaire autoluwe Lange Koepoortstraat, recht tegenover de bruisende Zirkstraat. Het imposante gebouw met zijn opvallende blauwe poort trekt onmiddellijk de aandacht. Zodra je door de glazen voordeur stapt, word je verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen.

De polyvalente ruimte met een naadloze zwarte tegelvloer gaat over in een kleinere achterruimte. Een handige ingebouwde kast biedt fijne opslagruimte. De twee ruimtes kunnen van elkaar worden gescheiden met behulp van een deur.
Achteraan bereikt u een charmante binnenkoer via een glazen deur.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een praktische badkamer-keukencombinatie met een douchecabine en een compacte keuken. De keuken is voorzien van een fornuis, een dampkap, een spoelbak, een magnetron, een koelkast en voldoende kastruimte. Daarnaast is er ook toegang tot een kelder van 21m².
De aanwezige airconditioning maakt deze ruimte ideaal voor diverse doeleinden, of het nu gaat om een sportieve trainingsplek, een comfortabele coworking-omgeving of een inspirerende kunstgalerij.

De locatie van dit pand is zeer centraal, in het historische stadscentrum, met de Grote Markt op slechts 100 meter afstand.

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Bureau
Surface
85 m²

Lieu

Environs / quartier
Central

Aménagement

Cuisine
Oui
Type de cuisine
Cuisine finie
Toilette
Oui

Confort

Ascenseur
Non

Énergie

Classe énergétique
F
Numéro du rapport PEB
20230111-0002777456-KNR-1
Date d’expiration PEB
11-01-2033

Urbanisme

G(bâtiment)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
P(arcelle)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Lange Koepoortstraat 35, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires