Apartment for sale in Deinze with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
170
170
4
1
Description

TE KOOP BIJ LANDBERGH: ruim duplexappartement met vier slaapkamers in hartje Deinze

Dit zeer ruim, op te frissen duplexappartement met een bewoonbare oppervlakte van ca. 170 m² is gelegen in de Guido Gezellelaan, nabij het centrum van Deinze. De centrale ligging is een zeer grote troef met alle voorzieningen zoals bakkers, beenhouwers, supermarkten, recreatie, sportfaciliteiten en scholen op wandelafstand. Daarnaast is er een zeer vlotte bereikbaarheid met zowel de wagen alsook met het openbaar vervoer. Het treinstation van Deinze ligt namelijk op slechts 5 minuten wandelen. 

Het appartement situeert zich op de gelijkvloerse en eerste verdieping van deze residentie. De hoofdingang bevindt zich op het eerste verdiep waarbij u binnenkomt in de inkomhal met plaats voor een vestiairekast en van hieruit heeft u toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, de uitgeruste keuken en een gastentoilet. Via het balkon grenzend aan de keuken is er een trap voorzien naar het erg ruime terras van ca. 75 m². 

Op het gelijkvloers zijn er naast de vier slaapkamers, ook een totaal te renoveren badkamer met enkele lavabo en ligbad en een grote polyvalente ruimte te vinden. Deze ruimte is voorzien van een aparte ingang waardoor deze interessant kan zijn voor kandidaten die een zelfstandige activiteit wensen te organiseren zonder dat er bezoekers langs de privé moeten. Via de twee slaapkamers aan de achterkant van het gebouw heeft men eveneens toegang tot het terras. Ook hier is een aparte ingang voorzien.

Naast dit alles, beschikt het appartement ook over een ruime garagebox in de ondergrondse parking zodat uw wagen steeds veilig kan geparkeerd worden. Deze box is inbegrepen in de prijs.

EPC: 118 kWh/m2 (B) / EK gekeurd, niet conform / asbestveilig / centrale verwarming op aardgas (collectief systeem)

Benieuwd naar dit licht op te frissen appartement op een erg centrale ligging in Deinze? Maak dan vrijblijvend uw afspraak via sarie@landbergh.be of 09 278 78 79.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
1 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
170 m²

Terrain

Plot size
170 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
118
EPC label
B
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
Yes
G-score (building score)
C (small risk of flooding under current climate)
Location
Guido Gezellelaan 102 01, 9800 Deinze
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan