Apartment for sale in Deinze with 2 bedrooms

95
95
2
1
Description

tweeslaapkamerappartement op 1ste verdiep - 6% btw mogelijk

Dit tweeslaapkamer appartement van 95 m² op de eerste verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met een dubbele lavabo en inloopdouche. Daarnaast heeft het appartement terras van 16 m² uitkijkend op het stadspark, de Leie en de kerk.

Het appartement is gelegen in Liv de Molens, een stadsinbreidingsproject langs de Leie, in het hart van de stad Deinze. De hoofdarchitect, Reiulf Ramstad, ontwierp met zijn doorwinterde ervaring vanuit zijn Noors architectenbureau een uitzonderlijk project met aandacht op zicht, licht en water een erg divers aanbod aan appartementen.

Liv De Molens is een ‘vijf-minutenstad’, waar alles wat u nodig heeft, op slechts vijf minuten afstand ligt. De site van maar liefst 2,2 hectare is een dynamische mix van retail, horeca, diensten, sport, recreatie en wonen, met een groene corridor als verbindende factor. Omringd door een groot park langs de kabbelende Leie, bevinden zich diverse gebouwen met elk hun eigen, unieke karakter, waarbij ieder een appartement geniet van een bevoorrecht zicht op de natuur, de Leie of de stad. 

Centraal in Liv de Molens staan de directeurswoning langs de Tolpoortstraat en de originele graanmolens aan de Leie, de meest iconische authentieke gebouwen die in oude glorie worden hersteld.

Op zoek naar een comfortabel appartement in het centrum van Deinze? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over Liv de Molens via guillian@landbergh.be

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
3.535 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
95 m²

Terrain

Plot size
95 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchens
Finished kitchen; Fully finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

E-level
35
CO² emissions
0 kg/kWh
Solar panels
Yes

Urban planning

Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
No
As-built certificate
No
Location
Tolpoortstraat 40, 9800 Deinze
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan