Apartment for sale in Deinze with 1 bedroom

71
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
De oude Torck site in Deinze kreeg een nieuwe bestemming. De oude kinderwagen fabriek heeft plaats gemaakt voor appartementen en een ruim handelspand op het gelijkvloers.

Betaalbare appartementen, investeringsappartementen, appartementen op de 6e en 7e verdieping weidse vergezichten... je vindt het allemaal terug in deze mooie ontwikkeling. Qua bewoning op de Torck site is er voor elk wat wils.

De ligging is ideaal voor diegene die in de nabijheid van het station willen wonen, want dat ligt op loopafstand. De appartementen liggen rond een groen binnengebied. De wagen kan je kwijt in de ondergrondse parkeerplaats.
Scholen, een natuur-, wandel- en sportgebied (de Brielmeersen), een sportcomplex (Palaestra), warenhuizen, de winkelstraat, het theater (de Leiespiegel), de muziekacademie, de tekenacademie... alles is op loopafstand bereikbaar.

Deinze heeft bovendien een super goede fietsinfrastructuur. Zeker de moeite waard om eens in detail te bekijken.

Dit 1 slaapkamer appartement ligt op de 1e verdieping van het gebouw. Via de inkom met apart toilet kom je in de leefruimte met open  ingerichte keuken. Via het schuifraam kom je op het ruime gezellige Noord-West gericht terras. Er is een aparte berging waar wasmachine en droogkast kunnen geplaatst worden. De slaapkamer is ruim en lichtrijk en heeft een en-suite badkamer met inloopdouche en wastafel.

Er zijn tevens ook nog 2 en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Contacteer ons gerust voor het appartement dat het beste aan uw wensen voldoet.


Vrijblijvende info 7/7 via Sarah : 0476/37.42.67 of sarah@stellarimmo.be

Financial

Sales under VAT system
Yes

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
70,6 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
Near railway station; Central
Public transport nearby
Yes
Distance to public transport
250 m

Layout

Number of bedrooms
1
Bathroom type
All comfort available
Kitchen
Yes

Comfort

Lift
Yes

Energy

Double glazing
Yes
Heating type
Individual
Type of heating
Condensation
Location
Liefkemeirestraat 10, 9800 Deinze
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan